World Economic Forum vill blockera solen

Klimatöverdrifterna

publicerad 25 juli 2022
- av Jan Sundstedt
Klaus Schwab tillsammans med en av sina allierade, Nederländernas premiärminister Mark Rutte.

Den ökända tankesmedjan World Economic Forum (WEF) med ultraglobalisten Klaus Schwab i spetsen föreslår att solen blockeras runt jorden med hjälp av aerosoler. Dessa ska sprutas ut i rymden för att, menar man, ”bekämpa klimatförändringar”.

Nyligen publicerade den beryktade organisationen en video, där man avslöjar en plan som i korta drag handlar om att spruta ut så kallade ”chemtrails” i stratosfären/rymden, för att där bilda en sorts vägg, i syfte att blockera solens inverkan på jorden.

MIT-forskare säger att “rymdbubblor” kan hjälpa till att vända klimatförändringarna genom att reflektera solens värme bort från jorden, inleder videon. – Forskare säger att om man skär ut bara 1,8 procent av solens strålar skulle det helt vända den globala uppvärmningen, fortsätter man.

Exakt vilka forskare som säger än det ena och än det andra framgår inte, men man hänvisar till fältet ”geo-engineering” som i grova drag syftar på ingenjörskonst för att påverka vädret på jorden.

Den här typen av storskalig fysisk lösning på klimatförändringar kallas geoengineering, förklaras vidare i videon.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.