Ungern informerar sina medborgare om ”Sorosplanen”

publicerad 1 november 2017

Den ungerska regeringen har skickat ut ett informationsblad där man anklagar den ungersk-amerikanske affärsmannen George Soros för att vilja förstöra Europas nationer genom utomeuropeisk invandring.

Mångmiljardären George Soros, som nyligen donerade majoriteten av sin förmögenhet till sin organisation Open Society Foundations, är en av de främsta förespråkarna för utomeuropeisk invandring till Europa.

Ungern har under ledning av sin konservative premiärminister Viktor Orbán försökt bekämpa Soros planer på att få landet att ta emot fler migranter. Att just Ungern blivit ett land som Soros riktat in sig på kan bero på att George Soros föddes i en judisk familj i Ungern.


Annonser:


I ett informationsblad om till sina medborgare har den ungerska regeringen listat sju punkter där man anklagar George Soros för att vilja förstöra Europas, och i synnerhet Ungern, nationalstater.

Här är de sju punkterna som den ungerska regeringen radar upp gällande Soros och den så kallade ”Sorosplanen”.

  1. George Soros vill övertyga Bryssel om att flytta minst en miljon migranter från Afrika och Mellanöstern årligen till EU, inklusive Ungern.
  2. George Soros, tillsammans med ledare i Bryssel, har även planer på att få EU:s medlemsstater, inklusive Ungern, att ta ner sina gränsstängsel och öppna gränserna för migranter.
  3. En del av Sorosplanen är att omfördela migranter från Västeuropa på årlig basis, och främst då till östeuropeiska länder. Ungern skulle tvingas vara en del av detta.
  4. Baserat på Sorosplanen ska Bryssel kräva att varje medlemsstat, inklusive Ungern, betalar 9 miljoner forint som statligt stöd till varje invandrare.
  5. George Soros skulle också vilja se att invandrare får lättare straff för de brott de begår.
  6. Målet med Sorosplanen är att sudda ut språkens och kulturernas vikt i europeiska länder för att påskynda integrationen av illegala invandrare.
  7. Det är en del av Sorosplanen är att använda sig av politiska attacker mot länder som motsätter sig invandringen och straffa dessa.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.