Utrikes

Turkiskt bröllop orsakade stopp i tysk biltrafik

Bilden är illustrativ

Ett turkiskt bröllopssällskap stillade trafiken på motorväg 8 i lördags. Flera fordon blockerade enligt polisen mellan Esslingen och rastplatsen Gruibingen alla filer, bromsade, stannade upp helt och tutade. Turkiska flaggor var fästade vid bilarna och varningsblinkers var påslagna.

Dessutom ska en del farliga manövrar och vilda filbyten ha gjorts. Enligt vittnen var tre till fyra bilar och en lastbil inblandad, enligt Junge Freiheit. Inga olyckor skedde. Några ur bröllopssällskapet stoppades av polisen och förhördes.
För två år sedan hade ett turkiskt bröllopssällskap blockerat motorväg 2 nära Hannover. Den gången blockerades alla tre körfälten med 13 fordon vilket orsakade en bilkö.

Vid det tillfället reagerade bröllopsgästerna så aggressivt mot poliserna som stoppade dem att polisen var tvungen att kalla på förstärkning.

 


Markus Andersson
markus.andersson@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!