Skolan bjöd in hbtq-aktivister – delade ut ”analpluggar” till 14-åringar

HBTQ-lobbyn

publicerad 10 december 2022
- av Jan Sundstedt
Joseph Bruno vid privatskolan Francis W. Parker i Chicago.

I en smygfilmad inspelning berättar den amerikanske studiedekanen Joseph Bruno stolt om att man bjudit in hbtq-organisationer till skolan som delat ut dildos och så kallade analpluggar till minderåriga elever

Barnen leker med dem, tittar på dem och de frågar ’hur fungerar den här analpluggen? Hur gör vi? Hur fungerar den?’ Det är en riktigt häftig del av mitt jobb, säger han bland annat i inspelningen.

Bruno är studiedekan vid privatskolan Francis W. Parker i Chicago – där terminsavgifterna ligger på tiotusentals dollar och där flera kända journalister, skådespelare och tv-personligheter studerat i sin ungdom.

Skolan är starkt hbtq-profilerad och i inspelningen berättar Bruno att man under hans fyra år som dekan anordnat en årlig ”Pridevecka” på skolan, där företrädare för hbtq-lobbyn bjudits in för att på olika sätt interagera med eleverna.

– Jag fick vårt hbtq+-hälsocenter att komma. De delade ut buttplugs och dildos till mina studenter och pratade om queer sex och användandet av glidmedel respektive saliv, berättar han.

– Barnen leker med dem, tittar på dem och de frågar ’hur fungerar den här buttplugen? Hur gör vi? Hur fungerar den?’ Det är en riktigt häftig del av mitt jobb, fortsätter studiedekanen.

Han berättar vidare att man bjudit in transvestiter som delat ut kakor och brownies och tagit fotografier tillsammans med eleverna.

Enligt dekanen har ingen klagat på de explicit sexuella aktiviteterna som äger rum på skolan och han är mycket nöjd över att skolan har ”så mycket frihet” och ”så mycket pengar” att lägga på den här typen av aktiviteter.

Bruno säger också att skolledningen förvisso inte godkänt hbtq-aktiviteterna på förhand – men att de hade tyckt att det var ”underbart” om han tillfrågat dem först.

Studenterna som blev tilldelade analpluggar och dildos ska ha varit mellan 14 och 18 år gamla.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.