Senator lovar att bekämpa “den skurkaktige Klaus Schwab”

Globalismens framfart

publicerad 28 november 2022
- av Isac Boman

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


11 280 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Malcolm Roberts, senator från Queensland och företrädare för det konservativa partiet One Nation i Australien, lovar att göra motstånd mot World Economic Forums planer att berika eliten på vanliga medborgares bekostnad, förstöra jordbruket, krossa kärnfamiljen och sexualisera landets barn.

Där den skurkaktige Klaus Schwab vill ha ”den stora omställningen” så lovar jag istället att påbörja ”det stora motståndet”. Vi kommer att motstå infiltrationen av vårt parlament från globalistiska nickedockor. Vi kommer att stå emot förstörelsen av familjen. Vi kommer att stå emot miljardärerna som gör alla andra fattigare”, skriver Roberts på sin hemsida, där hans tal också finns upplagt.

I ett anförande i parlamentet konstaterar Queensland-senatorn att han redan tidigare uppmanat Australien att förkasta World Economic Forum och deras planer för ”den stora omstarten” (The Great Reset) – och istället göra motstånd.

– Det här var inte bara tomma ord. Filmklipp cirkulerar på nätet där World Economic Forums skurk och hjärna Klaus Schwab skryter om hur han penetrerat västerländska demokratiers regeringar med sina ”young global leaders”. Vissa av Klaus Schwabs lärjungar finns i den här senaten och en sitter i kabinetten, deklarerar han och frågar sig hur det är möjligt att dessa kopplingar inte har triggat igång en nationell säkerhetsutredning.

Han pekar vidare på hur Kanadas premiärminister Justin Trudeau och andra av Schwabs ”lärjungar” i maktpositioner koordinerat driver en politik som går i linje med just vad WEF förespråkar.

– One Nation kommer att göra motstånd mot överföringen av rikedomar från vanliga australiensare till rovmiljardärer. Detta var det oundvikliga och avsiktliga resultatet av slösaktiga statliga covid-utgifter som Liberalerna, National Party, Labor och De gröna vinkade igenom i det här parlamentet, deklarerar han vidare.

Han lovar också att göra motstånd mot att barn utsätts för sexuella skildringar i bibliotek, skolböcker och tv-program och hur kvinnor ”avhumaniseras” genom ett ”könslöst språk som raderar varje koncept av kvinna och mor”.

– Vi kommer inte att tillåta att familjen undermineras. One Nation kommer att göra motstånd mot att sex reduceras till en själaförstörande meningslös transaktion – exakt samma sak som Aldous Huxley varnade oss för i “Du sköna nya värld”.

Vidare lovar han att hans parti kommer att göra sitt yttersta för att stoppa  kriget mot bönder och lantbrukare där makthavarna aktivt försöker ”förstöra familjefarmer” och istället flytta matproduktionen till företagsägda industrier i urbana miljöer för att där producera kemiska ”matliknande substanser” som den vanliga medborgaren ska tvingas nöja sig med.

– Samtidigt som eliten njuter av rött kött och skaldjur – något de återigen gjorde i förra veckan på COP27 i Egypten och ägnade sig åt lyx samtidigt som de spred fattigdom. Vidrigt!

– Vi är ett samhälle. Vi är One Nation och parlamentet tillhör ingen annan än det australiensiska folket, dundrar han.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!