New York Times öppnar för kannibalism

Kulturrevolutionen i Väst

publicerad 31 juli 2022
- av Markus Andersson
Artikeln som publicerats i New York Times väcker avsky på många håll.

New York Times (NYT) matskribent Alex Beggs menar i en artikel att det nu ”finns en tid och en plats” för kannibalism.

Artikeln är rubricerad “A Taste for Cannibalism?” med underrubriken: “En mängd nya magstarka böcker, TV-program och filmer tyder på att vi aldrig har sett så läckra ut – för varandra”.

Artikeln har väckt äckel och avsky hos många, där Beggs även hinner med att hylla en författares påstående om att ”kannibalismens tid är nu”.

Annons:



Hill-reportern Zach Budryk konstaterar att inramningen i NYT för fram ätande av människokött som en spännande trend.

I Sverige kan noteras att även statligt ägda TV4 i ett tidigare inslag försiktigt har lyft fram kannibalism som potentiellt ”klimatsmart”.



Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.