MMA-stjärnan kritiserar tvångsvaccinationer – uppmanar till EU-utträde

Totalitära samhällsutvecklingen

publicerad 15 december 2021
- av Sofie Persson
"Att tvinga någon att injicera något i sin kropp som den inte vill är avskyvärt fel", skriver Conor McGregor.

MMA-profilen Conor McGregor gick nyligen ut på Twitter och antydde att han vill att Irland lämnar EU. Stjärnan uttrycker även stark kritik mot att vissa länder nu börjat införa tvångsvaccinering.

Den irländske tidigare UFC-mästaren Conor McGregor menar att det kanske är dags för Irland att lämna EU. Det skrev idrottsstjärnan nyligen i ett inlägg på Twitter, rapporterar Sunday World. Detta kom efter att man infört ytterligare restriktioner som bland annat innefattar att restauranger får mer krav på sig, nattklubbar stängs och man får inte bjuda hem gäster till sitt hem från fler än tre övriga hushåll i landet.

Det är dags att diskutera Irlands utträde ur Europeiska unionen. Vi har inte ledare på Irland, vi har budbärare, underordnade”, skrev stjärnan i ett inlägg som han senare raderat.


Annonser:


Han kritiserade även den tvångsvaccinering som vissa länder nu börjat införa och menar att han är emot att ”tvinga människor att injicera något i sina kroppar”.

Jag är inte emot vaccin, jag är emot att inte ha något val, att tvinga någon att injicera något i sin kropp som de inte vill är avskyvärt fel”, skrev han.

33-åringen har också tidigare skrivit att han inte tror att covidvaccinen fungerar och hänvisar till den höga vaccinationsgraden samtidigt som covid-19 ökar.

Vaccinerna har inte fungerat för att stoppa detta alls. Fler är vaccinerade än någonsin. Fler fall än någonsin. Omvärdera helt”, skrev han då.

McGregor har en vana att radera inlägg efter en tid, vilket han tidigare sagt beror på att han inte vill behålla negativitet på sin sida.

Jag säger alltid vad jag behöver säga, det blir rapporterat/sprids, sen tar jag bort det från min sida. Jag gillar inte att behålla negativitet på min sida”, citerade The Mirror stjärnan tidigare i år.


Conor Anthony McGregor är född 14 juli 1988 i Dublin och är en irländsk MMA-utövare som tävlar i organisationen Ultimate Fighting Championship. Där var han mellan december 2015 och november 2016 mästare i fjädervikt och mellan november 2016 och april 2018 mästare i lättvikt.

Källa: WikipediaLadda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.