Presidentvalet 2016

Misstänkt valfusk i USA avslöjat

https://www.youtube.com/watch?v=hDc8PVCvfKs

Här är nästa skandal kring Hillary Clinton och Demokraterna inför presidentvalet den 8 november. Inspelningar avslöjar hur Demokraterna kommer att använda valfusk som en strategi för att besegra Donald Trump.

Nyligen lade den konservative journalisten James O’Keefes medieinitiativ Project Veritas upp smyginspelningar med flera högt uppsatta personer som kan kopplas till Demokraterna och Hillary Clinton.
I smyginspelningarna framgår det att Demokraterna planerar att använda sig av valfusk för att undvika att Republikanernas Donald Trump ska bli president. En av dessa personer är Scott Foval, National Field Director för organisationen Americans United for Change, som säger att Demokraterna skjutsat runt väljare till olika delstater så att de ska kunna rösta flera gånger.

Vi har skjutsat runt människor att ta itu med era jävla rövhål (republikaner) i 50 år och vi kommer inte att sluta nu. Vi kommer bara att hitta ett nytt sätt att göra det på, säger Foval.

Tidigare avslöjade Project Veritas hur samma personer som aktivt sysslat med valfusk också betalat vad de beskriver som “mentalt sjuka” personer för att provocera fram våldsamheter vid Trumps kampanjmöten.

Enligt Bob Creamer, som leder en grupp med nära samarbete med Demokraterna, är Hillary Clinton mycket medveten om vad för slags aktiviteter som utförs.

Trots att Project Veritas filmer avslöjar en omfattande korruption, till och med valfusk, har filmerna fått väldigt lite uppmärksamhet i amerikansk etablissemangsmedia och inte nämnts över huvud taget i svensk etablissemangsmedia.

Vita husets pressekreterare Josh Earnest har inte velat bekräfta videornas äkthet.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!