Misstänkt valfusk i USA avslöjat

publicerad 23 oktober 2016
https://www.youtube.com/watch?v=hDc8PVCvfKs

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Här är nästa skandal kring Hillary Clinton och Demokraterna inför presidentvalet den 8 november. Inspelningar avslöjar hur Demokraterna kommer att använda valfusk som en strategi för att besegra Donald Trump.

Nyligen lade den konservative journalisten James O’Keefes medieinitiativ Project Veritas upp smyginspelningar med flera högt uppsatta personer som kan kopplas till Demokraterna och Hillary Clinton.

I smyginspelningarna framgår det att Demokraterna planerar att använda sig av valfusk för att undvika att Republikanernas Donald Trump ska bli president. En av dessa personer är Scott Foval, National Field Director för organisationen Americans United for Change, som säger att Demokraterna skjutsat runt väljare till olika delstater så att de ska kunna rösta flera gånger.

Vi har skjutsat runt människor att ta itu med era jävla rövhål (republikaner) i 50 år och vi kommer inte att sluta nu. Vi kommer bara att hitta ett nytt sätt att göra det på, säger Foval.

Tidigare avslöjade Project Veritas hur samma personer som aktivt sysslat med valfusk också betalat vad de beskriver som “mentalt sjuka” personer för att provocera fram våldsamheter vid Trumps kampanjmöten.

Enligt Bob Creamer, som leder en grupp med nära samarbete med Demokraterna, är Hillary Clinton mycket medveten om vad för slags aktiviteter som utförs.

Trots att Project Veritas filmer avslöjar en omfattande korruption, till och med valfusk, har filmerna fått väldigt lite uppmärksamhet i amerikansk etablissemangsmedia och inte nämnts över huvud taget i svensk etablissemangsmedia.

Vita husets pressekreterare Josh Earnest har inte velat bekräfta videornas äkthet.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!