Massiva protester i Storbritannien mot coronarepressionen

publicerad 2 september 2020
- av Isac Boman
Det massiva stödet för protesterna har chockerat brittisk etablissemangsmedia som gått för full maskin för att försöka avfärda demonstranterna som konspirationsteoretiker och galningar.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Över 20 000 britter samlades under lördagen vid Trafalgar Square för att protestera mot repressionen och restriktionerna som regeringen infört under coronapandemin och för att visa sin avsky mot de makthavare som man menar gör allt för att manipulera och kontrollera befolkningen.

Protesten som gick under parollen ”tillsammans för frihet” riktade skarp kritik mot de nedstängningar av det brittiska samhället som skett med hänvisning till pandemin. Deltagare på plats bar plakat och ropade slagord med budskap som ”inga mer nedstängningar – ingen social distansering – inga masker” och visade sitt tydliga missnöje med hur regimen har agerat under virusutbrottet.

Till journalister på plats förklarade deltagarna att restriktionerna är oproportionerliga och att Storbritannien nu håller på att ta ifrån folket deras friheter – något som man menar kommer accelerera ytterligare. Protesten i London ska ses som en i mängden omfattande protester runt om i Europa där befolkningarna börjat tröttna på de styrandes godtyckliga begränsning av deras medborgerliga fri- och rättigheter.

Många av demonstranterna gick dessutom ännu längre och skanderade att de inte ville ha något ”Covid-1984” och hävdade att viruset i allt väsentligt är en stor bluff. Massmedia i sin tur passade på att rasa över och fördöma det faktum att deltagarna inte använde masker och för att de inte socialt distanserade, men fick i sociala medier snabbt svar att några sådana krav minsann inte ställdes på systemlojala demonstrationer för klimatet eller för Black Lives Matter.

– Vilken lycka det är att se ut över en ö av förnuft i ett hav av galenskap, inledde författaren David Icke som var inbjuden talare.

– Vi har samlats här idag för att ett dödligt virus sveper över landet och världen och det är inte covid-19, det är fascism! Fascism som rättfärdigas genom villfarelsen om en pandemi, fortsatte han.

Icke, som trots internetcensuren fått enorm uppmärksamhet särskilt i Storbritannien för sin kritik av coronakrisen, talade om hur viruset används för att öka repressionen mot medborgarna och införa drakoniska regler och begränsningar som påverkar människors liv och vardag. Han menar vidare att pandemin är iscensatt av makthavare som vill folket illa och kontrollera detsamma.

– Vi har ett virus så intelligent att det bara smittar de som deltar i protester som regeringen vill stoppa, konstaterade Icke ironiskt och syftade på hur enbart regimkritiska protester upplösts av polisen, inte sådana till stöd för exempelvis klimataktivism eller den våldsbejakande svart makt-rörelsen Black Lives Matter.

– Vi ser en agenda som planerats under lång lång tid och som nu rullas ut och om vi inte står upp nu så kommer det sluta med det globala förslavandet av mänskligheten, varnade han.

Han fortsatte med att klargöra att mänskligheten står vid ett historiskt vägskäl där det kommer sluta illa om vi fortsätter låta ”psykopaterna” som styr att ta över våra liv, men där vi istället kan göra skillnad om vi kommer ihåg att makten egentligen finns hos folket.

Författaren fokuserade också på hur brittiska myndigheter arbetar aktivt med att psykologiskt analysera befolkningen och sedan försöka förändra deras beteendemönster, framförallt hos unga brittiska barn.

– De vill att vi ska tro att auktoritet innebär makt. Auktoritet är inte makt, auktoriteternas makt världen över är bara den makt som vi själva ger till dem, sade Icke vidare och fortsatte förklara att om tillräckligt många människor reser sig upp mot den sittande regimen och de få makthavarna som styr så finns det ingenting de kan göra för att stoppa folket.

– Ett litet fåtal vill få igenom sin agenda på hela den globala populationen… Mänskligheten res er upp, lejonet har vaknat. Stanna i era hus – nej! Bär en mask – nej! Låt era barn bli psykologiskt manipulerade – nej!

Icke uppmanade alla församlade och alla som följde manifestationen genom videosändningar att ansluta sig till oppositionen och bekämpa vad han menar är psykopatiska makthavare och göra sig själva fria.

– Anslut er till oss och sluta tjäna psykopaterna för guds skull. Det finns miljarder av oss och psykopaternas kärna får plats i ett rum. Kom igen världens människor – nu kör vi!

En kvinna som också var på plats för att tala passade också på att varna för det vaccin de vill dela ut till allmänheten, ett vaccin som enligt kvinnan kan vara mycket farligt och få ödesdigra konsekvenser för den som tar det.

– Det nya vaccinet är ett RNA-vaccin. Det har aldrig testats förut, det kommer att gå in i ditt DNA och replikeras. Det kommer att ta bort den du är och sterilisera dig. Sedan är du inte längre människa utan transhuman. Kommer ni låta någon göra detta mot er eller era barn? Kommer ni tillåta det?

Att stödet för demonstrationen blev så stort har chockerat brittisk etablissemangsmedia som gått för full maskin för att försöka avfärda folksamlingen som konspirationsteoretiker och galningar med hänvisningar till vissa av den frispråkige Ickes mer kontroversiella verk och forskningsområden. På sociala medier ger dock många också protesterna sitt stöd och instämmer i att det inte är rimligt att låta staten beröva britterna och andra folk deras frihet alldeles oavsett om pandemin är iscensatt eller verklig.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!