Utrikes

Identitärer får sina personliga tillgångar beslagtagna

I Österrike har staten utövat repressioner mot nationella identitärer. Bland annat har flera ledare fått sina privata tillgångar beslagtagna av polisen.

Det handlar om Identitäre Bewegung, den österrikiska avdelningen av den multinationella organisationen Generation Identity. Bland annat har organisationens ledarskap, däribland Martin Sellner, fått privata hembesök av polisen och fått sina privata bankkonton frusna och tillgångar beslagtagna, rapporterar Red Ice.

Nya Dagbladet har tidigare rapporterat om hur Martin Sellner, ledare och talesperson för Identitäre Bewegung, bannlysts från Storbritannien.

Liknande artiklar

Österrike säger ja till FN:s flyktingpakt Medan den österrikiska och den ungerska regeringen inte tänker skriva under FN:s migrationspakt ser det annorlunda ut me...
Österrike drar sig ur FN:s migrationsavtal Österrike drar sig ur FN:s globala migrationspakt. Beslutet fattades i ministerrådet under onsdagen och stöds av regerin...
Twitter bannlyser användare som länkar till Infowa... Under veckan som gick tog Twitter ned 18 Twitterkonton som alla delade länkar till Infowars, skriver CNN som fått det be...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!