Hunter Biden i ny knark- och sexinspelning

Utpressningshotet mot Biden-administrationen

publicerad 25 augusti 2021
- av Isac Boman

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Ännu en gång har en ny skandalinspelning med president Joe Bidens son Hunter läckt ut. Denna gång ses Hunter Biden till synes drogpåverkad och naken med en prostituerad och han erkänner att han har blivit av med ytterligare en dator – som tros ha hamnat hos ryska knarklangare.

Det är Daily Mail som kommit över inspelningen som ska vara från 2019 och där Hunter Biden berättar för den nakna prostituerade kvinnan att han blivit av med ytterligare en dator och att det kan vara ryska knarklangare som nu har denna. På bilder som tidningen publicerat ser det också ut som att Biden tar droger tillsammans med den nakna kvinnan.

Förlusten av datorn ska ha skett 2018 när Biden enligt egen utsago festat runt i nästan tre veckor på olika lyxhotell i Las Vegas. I videoklippet skryter han för den prostituerade kvinnan att den hotellsvit han hyrde kostade närmare 100 000 kronor per natt.

– De har filmer på mig när jag har helt jävla galet sex, säger Biden i videon och skryter vidare om att han ”spenderat helt sjuka summor pengar” på sitt festande.

Förutom dekadenta bilder och filmklipp på Biden själv när han har sex och knarkar är den mest graverande misstanken att datorerna också har känslig information om hans far och tillika den nuvarande presidenten Joe Biden som befaras kunna göra familjen än mer känslig för utpressning.

Det är inte första gången som Hunter ”slarvart bort” en dator. I oktober förra året kunde Nya Dagbladet rapportera om hur presidentsonen lämnade in en laptop för reparation och att material från denna sedan läcktes där det framkom att Hunter Biden rökte crack samtidigt som en prostituerad kvinna masserade hans könsorgan med fötterna.

Läckan kunde också visa på hur både Hunter Biden och hans far kunde kopplats till korruption och juridiskt tveksamma affärsöverenskommelser i Kina.

Redan då menade kritiker att Hunter Bidens leverne med knark- och sexskandaler utgör en allvarlig säkerhetsrisk och att han är en självklar måltavla för utländska underrättelsetjänster att använda för att försöka utpressa den sittande presidentadministrationen under Joe Biden.

Noterbart är också att Hunter själv erkänner i klippet att han är orolig för att den som tagit datorn kan komma att använda informationen för att försöka utpressa honom eftersom han själv tjänade mycket pengar och hans far vid tidpunkten kandiderade till presidentposten.

Om Hunter Bidens utsago i den nya läckta inspelningen är korrekt verkar det som att han på några år nu alltså har ”tappat bort” eller blivit av med hela tre datorer och en av dem ska alltså fortfarande vara på villovägar.

Enligt Hunter Biden skedde datorstölden 2018 när han höll på att få en överdos på ett hotellrum i Las Vegas och det var först när han vaknade upp ur sitt drogrus som han insåg att hans laptop var borta. Han berättar vidare att han inte minns särskilt mycket av vad som hände under dessa nätter och dagar – eftersom han var allt för drogpåverkad.

Han förklarar att det var mycket folk i hans svit och att han själv tog så mycket narkotika att hans kamrater inte visste om han levde eller var död.

– Det var en rysk 35-åring. En riktigt fin äkta brunett. Hon vägrade gå och de kallade inte på ambulans och de visste inte om jag var död eller inte i början, säger han och berättar att han misstänker att det var knarkhandlaren och hans två kumpaner som stal datorn.

Nya Dagbladet har tidigare kunnat rapportera om hur Hunter Biden varit engagerad i ett hårt kritiserat och ljusskyggt naturgasföretag vid namn Burisma Holdings och hur fadern Joe Biden då i egenskap av utrikesminister också aktivt använt sin makt och sitt inflytande för att ge sin son otillbörliga fördelar – bland annat genom att få den ukrainske statsåklagaren avsatt när denne börjat utreda Burisma Holdings. Senare skröt Joe Biden öppet om att han lyckats utpressa den ukrainska regimen att avsätta statsåklagaren – och att de annars inte skulle erhålla lånegarantier på en miljard dollar.

 

Hunter Bidens försvunna datorer

Den första datorn lämnades in på reparation i en butik i Delaware och ska sedan ha glömts bort av Biden. Delar av innehållet i datorn läckte sedan ut på internet och vissa medier kom över en kopia av hårddisken som enligt Daily Mail vittnade om ”chockerande korruption och illegala aktiviteter”.

Dator nummer två ska ha beslagtagits av federala agenter när de genomförde en husrannsakan hos Hunters vän – psykiatrikern Keith Ablow efter att denne anklagats för att ha misskött sitt arbete och fått sin medicinska licens avstängd.

Dator nummer tre ska ha stulits av ryska knarklangare samtidigt som Hunter Biden festade runt och knarkade i Las Vegas. Det är fortfarande oklart var denna dator befinner sig och vilken känslig information den innehåller.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!