MORGONDAGENS DAGSTIDNING – tisdag 27 februari 2024

tisdag 27 februari 2024

Här pressas Pfizers vd av journalister i Davos

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 20 januari 2023
- av Jan Sundstedt
Journalisterna Ezra Levant och Avi Yemini pressar Albert Bourla.

Två journalister från den kanadensiska kanalen Rebel News lyckades under gårdagen träffa på Pfizers vd Albert Bourla på gatan i Davos. Se videon där journalisterna ställer ytterst obekväma frågor till vd:n.

Den ultraglobalistiska tankesmedjan World Economic Forums årsmöte pågår just nu i Davos i Schweiz. Rebel News har sänt sju journalister till Davos för att rapportera i samband med mötet. Journalisterna Ezra Levant och Avi Yemini hade turen att stöta på Albert Bourla på gatan när han tillsammans med sitt team tar en promenad från en byggnad till en annan.

Journalisterna ställer en rad frågor till vd:n för läkemedelsjätten, som dock undviker att ge kommentarer. Bland mycket annat undrar de hur länge han känt till det som läkemedelsjätten erkänt i en utfrågning i Europaparlamentet, att man inte ens testat huruvida Pfizers covidvaccin stoppar smittspridning och om han själv har några betänkligheter kring de många människor som drabbats av hjärtproblem efter att ha tagit preparatet. Bourla svarar upprepade gånger: “Ha en fin dag”.

Mötet för World Economic Forum inleddes den 16 januari och pågår fram till idag.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan

Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend