Här konfronteras brittiske premiärministern om vaccinskador

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 16 februari 2024
- av Sofie Persson

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Vid GB News People’s Forum tog en person i publiken tillfället i akt att konfrontera den brittiske premiärministern Rishi Sunak. Mannen krävde att premiärministern såg honom i ögonen för att se hans “smärta, trauma och ånger” över att ha tagit covidvaccin och menade att det inte finns någon genuin politisk omsorg för de som skadats av preparatet.

Mitt namn är John Watt och jag är en av de covidvaccinskadade i detta land, sade mannen till Sunak vid GB News-evenemanget, som bestod av vad som beskrivs som en publik med ett tvärsnitt av brittiska väljare.

Vidare fortsatte Watt berätta att han känner människor som förlorat ben och fått hjärtproblem efter att ha tagit covidvaccinen och sågade skyddsmekanismerna för de som skadats av injektionerna som djupt undermåliga.

Jag vill att du ser mig i ögonen. Jag vill att du ska se smärtan, traumat och ångern jag har i mina ögon, sade han.

Hur kommer det sig att makthavare som uppmanade oss att “göra det rätta” nu har lämnat oss alla att ruttna? fortsatte Watt.

Sunaks kommentar var att det visst finns fungerande kompensationsprogram för de som skadats av covidvaccin och att han inte kan kommentera “enskilda fall”. Premiärministern menade också att det var nyheter för honom att höra att vaccinskadade blivit nedtystade och uppgav att det gjorde honom “ledsen att höra”.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!