Här hånar Klaus Schwab och Pfizer-vd:n ”fanatiska anti-vaxxers”

Globalismens framfart

publicerad 27 maj 2022
- av Isac Boman
Albert Bourla och Klaus Schwab.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Under World Economic Forums årliga konferens i Davos gjorde vaccinjätten Pfizers vd Albert Bourla sig lustig över ”fanatiska anti-vaxxers” som han menar skulle hålla vaccinet ansvarigt för att solen inte gick upp.

Trots otaliga rapporter om allvarliga vaccinskador och biverkningar tycks Pfizers vd Albert Bourla ta lätt på den omfattande kritiken mot covidvaccinen och avfärdar de mest kritiska rösterna som förvirrade galningar och stollar.

I en diskussion med World Economic Forums grundare Klaus Schwab hånskrattar de båda åt ”anti-vaxxers” och att de varit ”måltavlor” för vaccinkritiker och konspirationsteoretiker.

– När det kom till vaccinet så visste vi att det finns en grupp med väldigt fanatiska anti-vaxxers som kommer att komma efter oss oavsett vad. De kommer att hävda att solen inte går upp för att folk vaccinerat sig och detta skapade problem med grödorna så därför stämmer jag dig, säger Bourla.

– Jag tror att vi båda var måltavlor för antivaccinationsrörelsen och konspirationsteoretiker – som påstår att jag har tredubbla covid. Jag undrar vad det betyder, säger Schwab.

– Jag läste en dag att jag arresterats av FBI, och det finns bilder av mig i FBI:s kontor, jag har ingen aning om hur. Det förvånande är att samma publikation hade skrivit att den förre personen som arresterades var påven. Urlöjligt, fortsätter Bourla.

– Samma sak hände mig. Vi är i gott sällskap, skrattar Schwab.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!