Presidentvalet 2016

Första debatten i natt: Clinton mot Trump

Klockan tre på tisdagsmorgonen svensk tid gör Donald Trump och Hillary Clinton upp i den första presidentvalsdebatten mellan de två huvudkandidaterna.

Debatten, som sänds på tv-kanelen NBC, blir den första där Demokraternas Hillary Clinton och Republikanernas Donald Trump får debattera direkt mot varandra.
Debatten startar klockan nio på måndagskvällen lokal tid vid Hofstra University i Long Island i New York, vilket får ses som hemmaplan för både Clinton, som varit senator i New York, och Trump som bott hela sitt liv i New York.

Analytiker tror att debatten kommer slå det tittarrekord gällande presidentvalsdebatter från 1980 då Jimmy Carter och Ronald Reagan debatterade i direktsänd tv.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!