Donald Trump ångerfull över uttalanden

publicerad 19 augusti 2016

Republikanernas presidentkandidat Donald Trump har under de senaste veckorna tappat rejält i opinionsundersökningarna jämfört med motståndaren Hillary Clinton. I ett försök att vända den negativa trenden erkänner Trump att han ibland säger saker som han inte bör säga.

Sedan Donald Trump för ganska exakt en månad sedan valdes till Republikanernas presidentkandidat på partikonventet har hans opinionssiffror störtdykt. Orsaken sägs vara de kontroversiella uttalanden som Trump har gjort och som väckt stor uppmärksamhet i media.

Vid ett kampanjtal i Charlotte, North Carolina, på torsdagen valde istället Donald Trump att be om ursäkt för vissa av sina uttalanden.

Ibland, i debattens hetta, när jag talar om en mängd olika frågor, blir det inte alltid rätt ord eller man säger fel saker. Jag har gjort det, och tro det eller ej så ber jag om ursäkt för det. Särskilt om det kan ha påverkat personligen, sade Trump och fick applåder från sina supportrar, enligt TIME.

I veckan annonserade Trump att han genomför flera ändringar i sin kampanjstab. Bland annat plockas Stephen Bannon, tidigare ordförande för högertidningen Breitbart, in som ny kampanjchef. Bannon efteträder Paul Manafort, som lämnade in sin avskedsansökan under fredagen, på chefsposten.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


142 370 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.