Brittisk tonårsflicka våldtogs två gånger samma kväll

publicerad 28 juli 2017

En 15-årig flicka våldtogs två gånger samma kväll i Birmingham, Storbritannien. Hon våldtogs först vid en tågstation och sedan ytterligare en gång då hon försökte stoppa en förbipasserande bil för att få hjälp.

Tonårsflickan våldtogs någon gång under tisdagskvällen vid Wittons tågstation i Birmingham. Hon hade först följt med en vän till stationen, men leddes senare bort av en utlänning till en avsides belägen del av stationen där hon våldtogs.

Efter våldtäkten lämnade flickan stationen och vinkade in en förbipasserande bil för att be om hjälp. I bilen satt dock en annan utlänning, som utsatte flickan för ännu en våldtäkt då hon klev in i fordonet.

Brittisk polis söker nu de två utlänningarna som är av asiatisk härkomst. Den man som först våldtog flickan beskrivs som cirka 180 centimeter lång, smal, ljushyad och ska ha bruna ögon samt varit klädd i träningskläder.

Den man som senare våldtog flickan beskrivs som cirka 170 centimeter lång, kraftigt byggd med kortklippt skägg, klädd i en blå tröja och svarta jeans. Polisen söker nu vittnesuppgifter samtidigt som de går igenom övervakningsfilmer från området.

 

Källa: The Guardian

 

Witton, Birmingham, Storbritannien
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.