Skåpbil körde in i folkmassa i London

publicerad 19 juni 2017

Minst en person har omkommit och tio skadats efter att en skåpbil körde in i en folkmassa i Finsbury Park, norra London. Polisen utreder händelsen som en misstänkt terrorattack.

Händelsen inträffade vid 00.20-tiden på måndagen. Skåpbilen ska ha i hög fart kört in en folkmassa utanför en sunnimuslimsk moské i Finsbury Park, vilket ligger i norra London.

Minst en person har omkommit och ytterligare tio personer har förts till sjukhus. Föraren av skåpbilen, en 48-årig man, har gripits av polisen, skriver The Telegraph.

Enligt premiärminister Theresa May utreder polisen händelsen som en misstänkt terrorattack. Bland annat eftersom händelsen utspelade sig utanför en moské och att det kunde föreligga antimuslimska motiv.Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


112 890 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.