Utrikes

39 döda funna i lastbil i Storbritannien

Ambulansarbetare i Essex i sydöstra England har hittat 39 personer döda i en lastbil på onsdagen. Lastbilen sägs att ha anlänt från Bulgarien i lördags.

En 25-årig man från Nordirland är arresterad och misstänkt för mord. Offren i det makabra fyndet är ännu inte identifierade annat än att man kan konstatera att en av de döda är en tonåring och resten är vuxna.
Vi arbetar med vad som har hänt och vi misstänker att det kan bli en lång process, hävdar poliskommissarien Andrew Mariner.

Premiärministern Boris Johnson har uttryckt förfäran över händelsen på Twitter och menar att inrikesministeriet kommer att understödja Essex-polisen för att ta reda på vad som har hänt.

 

 

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!