Tack till er som donerar till Nya Dagbladets arbete!

publicerad 8 november 2017

Redaktionen passar på att tacka de som skickat in bidrag och donationer till Nya Dagbladets arbete.

Vi försöker arbeta professionellt och leverera kvalitativa nyheter och granska makthavarna. Allt arbete sker dock ideellt och gåvor underlättar vårt arbete väldigt mycket och gör att vi kan arbeta mer med det som ni som läsare efterfrågar. Vi har räkningar att betala precis som de journalister som arbetar på mångmiljonfinansierade tidningar (trots att många av dem inte gör sitt jobb längre med att granska makthavarna).

Alla gåvor är skattebefriade och gör därför stor skillnad för oss som arbetar med tidningen.

QR-kod för att enklare lägga till NyD som Swish-mottagare

Utöver att skänka en donation via Swish, PayPal eller Bitcoin ser vi gärna att man gör regelbundna insättningar, även om det handlar om mindre summor. En insättning som förs över automatiskt varje månad kan man skapa via sin banks internetsida till vårt bankkontonummer. Se fler detaljer här.

Ett tack till alla som donerar med förnamnet kommer regelbundet presenteras i högerspalten på tidningen. Det går givetvis bra att också bidra helt anonymt, lämna i så fall ett meddelande om detta.

Tack så hjärtligt för ert stöd!

 

Markus Andersson, chefredaktör

 

De senaste bidragsgivarna:

Mikael
Bosse (kontant)
Jimmy (Swish)
Lars Jonas
Oscar (Swish)
Anonym (Bitcoin)
Tina
Ulrica
Helge
Anonym (Bitcoin)
Mattias
Nicklas
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.