Tack till er som donerar till Nya Dagbladets arbete!

publicerad 8 november 2017

  Redaktionen passar på att tacka de som skickat in bidrag och donationer till Nya Dagbladets arbete.

  Vi försöker arbeta professionellt och leverera kvalitativa nyheter och granska makthavarna. Allt arbete sker dock ideellt och gåvor underlättar vårt arbete väldigt mycket och gör att vi kan arbeta mer med det som ni som läsare efterfrågar. Vi har räkningar att betala precis som de journalister som arbetar på mångmiljonfinansierade tidningar (trots att många av dem inte gör sitt jobb längre med att granska makthavarna).

  Alla gåvor är skattebefriade och gör därför stor skillnad för oss som arbetar med tidningen.
  QR-kod för att enklare lägga till NyD som Swish-mottagare

  Utöver att skänka en donation via Swish, PayPal eller Bitcoin ser vi gärna att man gör regelbundna insättningar, även om det handlar om mindre summor. En insättning som förs över automatiskt varje månad kan man skapa via sin banks internetsida till vårt bankkontonummer. Se fler detaljer här.

  Ett tack till alla som donerar med förnamnet kommer regelbundet presenteras i högerspalten på tidningen. Det går givetvis bra att också bidra helt anonymt, lämna i så fall ett meddelande om detta.

  Tack så hjärtligt för ert stöd!

   

  Markus Andersson, chefredaktör

   

  De senaste bidragsgivarna:

  Mikael
  Bosse (kontant)
  Jimmy (Swish)
  Lars Jonas
  Oscar (Swish)
  Anonym (Bitcoin)
  Tina
  Ulrica
  Helge
  Anonym (Bitcoin)
  Mattias
  Nicklas


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!