Tack till alla som stödjer Nya Dagbladet!

publicerad 2 april 2018

Nya Dagbladets läsare har blivit flitigare på att stödja tidningen. Särskilt efter våra reportage från besöken hos Expressen och DN har stödet ökat stort.

Nya Dagbladet är en av få helt oberoende dagstidningar i Sverige. Medan ägarkoncentrationen ökar samtidigt som upplagorna och förtroendet för de gamla medierna minskar kan Nya Dagbladet uppvisa en motsatt utveckling. Under 2017 byggdes hela sajten om och en rad nya funktioner och milstolpar uppnåddes vilket framgick i NyD-poddens årskrönika. Under året ämnar Nya Dagbladet att satsa mer på oberoende egen journalistik och växa kraftigt i antalet läsare.

Redaktionen vill passa på att rikta ett stort tack för de gåvor och det stöd som ges till verksamheten. Även om det oftast handlar om små belopp betyder det mycket för våra möjligheter att utveckla arbetet och fungerar också lite som ett betyg för hur ni läsare uppfattar vårt arbete. Eftersom arbetet sker ideellt blir gåvorna extra betydelsefulla.

Den senaste månadens gåvogivare listas nedan:

Fredrik (Swish)
Ulrik (Swish)
Gun-Britt (Swish)
Stefan (Swish)
Magnus (Swish)
Daniel (Swish)
Anders (Swish)
Krister (Swish)
Peter
Magnus (Swish)
Daniel (Swish)
Joakim (Swish)
Dan (Swish)
Michael (Swish)
Denali
Joakim (Swish)
Johan
Peter (Swish)
Fredrik (Swish)
Robert (Swish)
Björn (Swish)
Tommy (Swish)
Roger (Swish)
Olaf (Swish)
Anders (Swish)
Rickard (Swish)
Torbjörn (Swish)
Keif (Swish)
Roger (Swish)
Marie (Swish)
Magnus (Swish)
Ulrik (Swish)
Ulf
Linus (Swish)
Kauko (Swish)

 

Flest är det som använder Swish för att skänka ett bidrag. Andra tillvägagångssätt att donera är via PayPal eller via banköverföring alternativt Bitcoin. Läs mer om alternativen här.

Åter igen, stort tack för ert stöd!

 

Redaktionen
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.