Redaktionellt

Tack till alla som stödjer Nya Dagbladet!

Nya Dagbladets läsare har blivit flitigare på att stödja tidningen. Särskilt efter våra reportage från besöken hos Expressen och DN har stödet ökat stort.

Nya Dagbladet är en av få helt oberoende dagstidningar i Sverige. Medan ägarkoncentrationen ökar samtidigt som upplagorna och förtroendet för de gamla medierna minskar kan Nya Dagbladet uppvisa en motsatt utveckling. Under 2017 byggdes hela sajten om och en rad nya funktioner och milstolpar uppnåddes vilket framgick i NyD-poddens årskrönika. Under året ämnar Nya Dagbladet att satsa mer på oberoende egen journalistik och växa kraftigt i antalet läsare.

Redaktionen vill passa på att rikta ett stort tack för de gåvor och det stöd som ges till verksamheten. Även om det oftast handlar om små belopp betyder det mycket för våra möjligheter att utveckla arbetet och fungerar också lite som ett betyg för hur ni läsare uppfattar vårt arbete. Eftersom arbetet sker ideellt blir gåvorna extra betydelsefulla.

Den senaste månadens gåvogivare listas nedan:

Fredrik (Swish)
Ulrik (Swish)
Gun-Britt (Swish)
Stefan (Swish)
Magnus (Swish)
Daniel (Swish)
Anders (Swish)
Krister (Swish)
Peter
Magnus (Swish)
Daniel (Swish)
Joakim (Swish)
Dan (Swish)
Michael (Swish)
Denali
Joakim (Swish)
Johan
Peter (Swish)
Fredrik (Swish)
Robert (Swish)
Björn (Swish)
Tommy (Swish)
Roger (Swish)
Olaf (Swish)
Anders (Swish)
Rickard (Swish)
Torbjörn (Swish)
Keif (Swish)
Roger (Swish)
Marie (Swish)
Magnus (Swish)
Ulrik (Swish)
Ulf
Linus (Swish)
Kauko (Swish)

 

Flest är det som använder Swish för att skänka ett bidrag. Andra tillvägagångssätt att donera är via PayPal eller via banköverföring alternativt Bitcoin. Läs mer om alternativen här.

Åter igen, stort tack för ert stöd!

 

Redaktionen

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!