Positiv utveckling för Nya Dagbladet

publicerad 20 augusti 2013

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Morgondagens Dagstidning växer! Trots att bara halva det tredje kvartalet passerat har antalet läsare mer än fördubblats jämfört med årets första kvartal. Uppdateringstakten och ämnesbredden har ökat och en avdelning för krönikor har öppnats. Nya Dagbladet växer också i sociala medier och många artiklar får stor spridning via Facebook och Twitter.

– Det är roligt att se att intresset för kvalitativare nyheter och artiklar med större fokus på relevans för vår samhällsutveckling, snarare än sensationsnyheter och kändisskvaller, ökar. Kvantitet saknar egenvärde om inte kvaliteten kan bibehållas, säger Markus Andersson chefredaktör på Nya Dagbladet.

– Mediet Nya Dagbladets existens är inget självändamål. Mediet skall fylla en kvalitativ funktion. Den dag mediet inte kan uppfylla det bör mediet upplösas. Det är vår syn. Det är lätt att förblindas i kvantitetens herravälde och vi önskar därför all kritik vi kan få för att bibehålla och utveckla kvaliteten i vårt arbete. Vi känner tacksamhet och ödmjukhet inför att få leverera viktig information till allt fler läsare.

Nya Dagbladet lanserades i oktober 2012 på ideell basis. Mediet levererar både webb-radio och webb-tv, men främst skrivna nyheter och artiklar.

 

Vill du stötta Nya Dagbladet? Vänligen lämna en gåva här. Tidningen erhåller inga skattemedel och reklamintäkterna är ännu små.

Vill du arbeta för Nya Dagbladet? Läs mer här.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!