Nu har över 500 registrerat pluskonto på Nya Dagbladet – gör det du med!

publicerad 15 oktober 2021
- av Redaktionen
Nya Dagbladets nyhetschef Isac Boman och chefredaktör Markus Andersson.

Nya Dagbladets satsning tillsammans med WordPay har redan blivit en succé. Sedan vi lanserade vår nya kampanj i förra veckan har över 500 läsare antecknat sig för pluskonto.

Många har länge efterfrågat en form av prenumerationstjänst på sajten. Det är dock överväldigande att vi redan passerat över 500 registreringar sedan förra veckan, säger chefredaktör Markus Andersson.

Som vi nyligen berättade i en lanseringsartikel har vi under oktober månad en kampanj där du som läsare kan stötta tidningen genom att registrera ett pluskonto via vår partner WordPay. För varje läsare som registrerar sig får tidningen 10 kronor som direkt stödjer vår redaktionella verksamhet. Det är kostnadsfritt och enkelt att registrera sig och du förbinder dig inte till någon prenumeration.


Annonser:


Merparten av allt innehåll på sajten kommer framöver att vara helt öppet och fritt medan endast utvalda artiklar kommer att ligga bakom betalvägg. Om du registrerar dig under oktober får du automatiskt tio gratisartiklar på ditt konto som du kan använda när du vill för att läsa en plusartikel.

Hur fungerar tjänsten?

Genom att klicka på ”Skapa konto med WordPay” i anslutning till låsta artiklar kan du på mindre än 30 sekunder registrera ett gratis konto via mejl eller telefonnummer. Har du problem med popup-rutan från WordPay kan du gå till denna länk för att registrera dig eller kontrollera statusen på ditt konto samt återställa ditt lösenord vid behov.

När du förbrukat dina gratisartiklar kan du fylla på kontot via kreditkort eller Klarna.

Om du tidigare registrerat ett konto men sedan loggats ut kan du behöva logga in igen. En del läsare kan ha råkat ut för detta tillfälligtvis.

Nya funktioner och uppdateringar

Eftersom tjänsten är ny drabbas vissa ännu av vissa beklagliga problem och vi kan försäkra er läsare om att vi tillsammans med WordPay arbetar hårt bakom kulisserna med integrationen på sajten för att göra upplevelsen så smidig och användarvänlig som möjligt.

En rad nya funktioner och uppdateringar är redan planerade för tjänsten. Ett bekräftelsemeddelande kommer att skickas till alla oavsett registreringsväg och möjlighet att fylla på kontot kommer senare att kunna göras direkt via sajten.

Vi är glada att vi som första dagstidning kan leverera den överlägset modernaste lösningen som finns på marknaden. Med WordPay kan vi erbjuda en flexibilitet som andra dagstidningar saknar, säger Isac Boman, nyhetschef.

Håll tillgodo med fler nyheter längre fram!Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.