MORGONDAGENS DAGSTIDNING – tisdag 27 februari 2024

tisdag 27 februari 2024

Tack för att du läser Nya Dagbladet – nu börjar ett nytt kapitel

publicerad 5 oktober 2021
- av Redaktionen
Nya Dagbladets nyhetschef Isac Boman och chefredaktör Markus Andersson.

Från redaktionen vill vi tacka alla läsare för att ni följt och stöttat oss på resan som vi påbörjade för nästan exakt nio år sedan. Med en ny kampanj påbörjar vi härmed ett nytt kapitel för att kunna skapa ett ännu bättre innehåll tillsammans med våra läsare.

Under denna månad kan du stödja oss ännu mer genom att skapa ett plus-konto hos vår partner WordPay. För varje ny användare som registrerar sig får tidningen 10 kronor. Det är kostnadsfritt och superenkelt att registrera sig och du förbinder dig inte till någon prenumeration.

I framtiden kommer vi att använda tjänsten till att ta ut en liten summa för vissa utvalda artiklar i tidningen. Om du registrerar dig under oktober får du automatiskt tio gratisartiklar på ditt konto som du kan använda när du vill för att läsa en plusartikel.

Vi kommer att fortsätta publicera mycket innehåll fritt, men med WordPay gör vi det enkelt för dig att stödja oss med en liten summa utan att du är bunden till en prenumeration, säger Nya Dagbladets chefredaktör Markus Andersson.

Vi kan från redaktionen intyga att WordPay är säkert att använda och att de inte delar din information med andra.

– Om du har några frågor eller önskemål är du alltid välkommen att kontakta redaktionen, tillägger Nya Dagbladets nyhetschef Isac Boman.

Du kan registrera dig i anslutning till alla artiklar under den kommande perioden.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan

Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend