NyD lanserar upplysningskampanj om etniska rättigheter

publicerad 21 maj 2017

Nya Dagbladet bevakar särskilt frågor om etniska och kulturella rättigheter och lanserar idag en kampanj för att bejaka dessa mänskliga rättigheter. Delta du med, dela och sprid materialet, ladda ned och skriv ut, debattera och diskutera!

Bidra till en sund befolkningsutveckling, samt glädje och livskraft för det folk du tillhör. Att bejaka dessa mänskliga rättigheter är en också en skyldighet.

Kampanjmaterialet får spridas fritt. Du kan bädda in kampanjmaterialet på din hemsida eller blogg, ladda ned och skriva ut PDF:en eller dela denna artikel på sociala medier.

Varför?

Mänskligheten uppvisar en fantastisk mångfald och variationsrikedom – en mångfald som idag utsätts för ett tyst hot från en dominant ideologi som förespråkar de skilda människobefolkningarnas sammanblandning till enfald och likformighet.

Bör varje enskild människobefolkning ha en rätt att existera, att vara unik och få utvecklas i sin egen riktning, samt en rätt till de förhållanden den behöver för fortsatt liv?

Rätten till etniskt och kulturellt bevarande är en moralisk självklarhet och också en del av de mänskliga rättigheterna.

 

Läs mer på vår kampanjsida!
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.