Redaktionellt

NyD finns nu på Gab, Minds och Vidme

I takt med att de stora etablerade medieplattformarna stänger av oliktänkande och dissidenter väljer Nya Dagbladet (NyD) att rikta blickarna mot mer frihetliga alternativ.

Nya Dagbladet kan därför med stor glädje berätta att vi numera också finns på GabMinds och Vidme.

Vi ser att elitens mediekanaler försöker tysta alla som på något sätt utmanar etablissemanget. Det är glädjande att se att deras nedstängningar mötts med nya alternativ. Gab är ett bra alternativ till Twitter, Minds är ett bra alternativ till Facebook, och Vidme är ett bra alternativ till Youtube, säger NyD:s nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen.

Nya Dagbladets radioarkiv och radiosändningar kommer inom kort också att byta till en ny plattform sedan Soundcloud censurerat och raderat hela kontot vilket tidningen tidigare rapporterat om.

Det går också tills vidare bra att fortsätta följa NyD på de etablerade medieplattformar som vi redan finns på, som Facebook, Twitter, Youtube och Instagram.

 


Alexander Almqvist-Paajanen
alexander.almqvist@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Gab
  • Minds
  • Vidme