NyD finns nu på Gab, Minds och Vidme

publicerad 11 september 2017
- av Alexander Almqvist

I takt med att de stora etablerade medieplattformarna stänger av oliktänkande och dissidenter väljer Nya Dagbladet (NyD) att rikta blickarna mot mer frihetliga alternativ.

Nya Dagbladet kan därför med stor glädje berätta att vi numera också finns på GabMinds och Vidme.

Vi ser att elitens mediekanaler försöker tysta alla som på något sätt utmanar etablissemanget. Det är glädjande att se att deras nedstängningar mötts med nya alternativ. Gab är ett bra alternativ till Twitter, Minds är ett bra alternativ till Facebook, och Vidme är ett bra alternativ till Youtube, säger NyD:s nyhetschef Alexander Almqvist-Paajanen.

Nya Dagbladets radioarkiv och radiosändningar kommer inom kort också att byta till en ny plattform sedan Soundcloud censurerat och raderat hela kontot vilket tidningen tidigare rapporterat om.

Det går också tills vidare bra att fortsätta följa NyD på de etablerade medieplattformar som vi redan finns på, som Facebook, Twitter, Youtube och Instagram.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.