Nu finns Nya Dagbladet på Facebook!

Mediet Nya Dagbladet fortsätter att utvecklas och nu har vi startat upp vår sida på Facebook. Vi uppmanar alla som gillar Nya Dagbladet att "Gilla" oss på Facebook.

publicerad 14 februari 2013

Vi vill samtidigt betona att Facebooks policy och ageranden ofta går över gränsen för vad som är acceptabelt för den personliga integriteten. Var och en som använder Facebook bör vara medveten om detta och göra avväganden när personen i fråga använder Facebook. Användaravtalen är långa och ofta svåra att tolka.

Nya Dagbladet har gjort övervägandet att starta en Facebooksida för att öka kontaktytan till befintliga läsare och vår stora potentiella läsarkrets. Du som Facebookanvändare kommer att kunna se sammandrag ifrån våra artiklar och följa uppdateringar och andra aktiviteter på vår Facebooksida.

Vårt huvudfokus kommer dock alltid att ligga på vår nätupplaga framför Facebook och andra sociala medier och vi ser att debatter och diskussioner i första hand sker direkt på Nyadagbladet.se.

Du som använder Facebook ofta är dock varmt välkommen in på vår Facebooksida!

 

Redaktionen
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.