Läs hela Nya Dagbladet fritt över jul och nyår!

publicerad 13 december 2021
- av Redaktionen

Som en tidig julklapp till samtliga läsare öppnar vi upp sajten fritt hela december.

I tider då kritisk information bland annat om de stora skadorna covidvaccinerna orsakar tystas och när maktmissbruket kring den så kallade pandemin skenar behöver så mycket information som möjligt nå ut till allmänheten, säger chefredaktör Markus Andersson.

Samtidigt kan vi glädjas åt att över 1000 läsare nu skapat ett PLUS-konto.

I samarbete med WordPay lanserade Nya Dagbladet i oktober en kampanj för vårt nya PLUS-system på tidningen i syfte att skapa en långsiktigt hållbar ekonomi. Detta har skapat möjligheten att låsa upp enskilda artiklar till ett lågt pris.

Nu har dock redaktionen valt att öppna upp hela sajten fritt fram till över jul och nyår. Samtidigt erbjuds läsare som registrerar ett PLUS-konto 10 fria artiklar som kan nyttjas fritt längre fram.

Sedan kampanjen startades i oktober har redan över 1000 läsare skapat ett PLUS-konto vilket är mycket glädjande.

Efter lite tekniska problem fungerar nu systemet med WordPay bra och nästa stora milstolpe är lanseringen av en av många läsare efterfrågad traditionell prenumerationsmodell.

 – Många har uttryckt att man gärna vill stötta tidningen med en fast prenumeration. Det har hela tiden varit vår ambition och vi hoppas kunna lansera en sådan möjlighet i februari med nuvarande plan, säger Andersson.

Läs mer om Nya Dagbladet PLUS på denna sida. Vill man administrera sitt konto kan man gå till denna länk.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.