Långa svarstider på grund av högt tryck på redaktionen

publicerad 15 september 2018

Sedan valdagen har trycket på redaktionen varit extra högt sedan hundratals läsare kontaktat tidningen. Därför kan det råda långa svarstider på inkomna mejl.

Det flesta mejlen som inkommit handlar om rapporter om valfusk ifrån valdagen. Många har också ställt frågor kring valet och misstänkta oegentligheter.

Redaktionen låter meddela att vi har för avsikt att läsa och svara på alla mejl. Alla som bevittnat eller misstänker någon form av valfusk bör också vända sig direkt till de berörda instanserna såsom Valmyndigheten och polisen.

De senast inkomna rapporterna om valfusk publiceras i artikeln Rapporter om valfusk fortsätter att strömma in som löpande uppdateras.

Vi tackar mycket för de tips och det stöd som kommit till redaktionen och lovar att göra vårt bästa för att sammanställa och rapportera detta vidare.

 

Redaktionen
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.