Redaktionellt

Långa svarstider på grund av högt tryck på redaktionen

Sedan valdagen har trycket på redaktionen varit extra högt sedan hundratals läsare kontaktat tidningen. Därför kan det råda långa svarstider på inkomna mejl.

Det flesta mejlen som inkommit handlar om rapporter om valfusk ifrån valdagen. Många har också ställt frågor kring valet och misstänkta oegentligheter.

Redaktionen låter meddela att vi har för avsikt att läsa och svara på alla mejl. Alla som bevittnat eller misstänker någon form av valfusk bör också vända sig direkt till de berörda instanserna såsom Valmyndigheten och polisen.

De senast inkomna rapporterna om valfusk publiceras i artikeln Rapporter om valfusk fortsätter att strömma in som löpande uppdateras.

Vi tackar mycket för de tips och det stöd som kommit till redaktionen och lovar att göra vårt bästa för att sammanställa och rapportera detta vidare.

 

Redaktionen

 

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!