Från Oss alla, till Er alla, en riktigt God Jul!

publicerad 24 december 2021
- av Redaktionen

På redaktionen kommer vi nu att gå ner i varv till omkring den 3 januari för att fira jul och ladda batterierna inför ett ännu mer dramatiskt 2022 som väntar bakom hörnet.

Vi vill framför allt rikta ett hjärtligt tack till alla våra läsare för allt stöd till tidningen under året med gåvor, intressanta tips och hjälp med att sprida artiklar på olika sätt. Även om vi inte hinner meddela oss med var och en av Er ska ni veta att detta varit helt avgörande för att Morgondagens Dagstidning är vad den idag kommit att bli och vad den kan komma att bli i framtiden.

Det vore en underdrift att säga att 2021 varit ett händelserikt år och att vi går mot allt mer utmanande tider. På redaktionen sliter vi konstant vårt hår eftersom vi bara hinner bevaka en bråkdel av alla dramatiska skeenden i Sverige och omvärlden. Men, när Benjamin Syrsa och hans vänner snart är här är det faktiskt dags att tillfälligt logga ut, och om man har den möjligheten, att så gott det går vända sin uppmärksamhet till vänner och familj för att fira jul enligt vår tusenåriga tradition.


Annonser:


För den som vill ha något intressant att ta del av till glöggen över jul och nyår, tills vi kommer tillbaka till en mer normal bevakning en bit in på det nya året, har vi laddat med ny julläsning varje morgon. En del uppslag är riktigt tunga och djupdyker långt bak i historien och in i bedrägeriet som omgärdar coronakrisen, medan andra är lite mer lättsamma och husliga.

Glöm för all del heller inte bort att ta del av vårt unika och stora arkiv med över 8000 artiklar. Artikeln om Event 201, coronatesterna eller Cyber Polygon är några heta tips på spännande och viktiga läsgodis bara för att nämna ett litet urval. Nyttja gärna sökrutan för att hitta sådant som särskilt intresserar.

 

Från oss alla, till Er alla, tillönskas en fridsam God Jul och ett Gott Nytt År!Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.