Från Oss alla, till Er alla, en riktigt God Jul!

publicerad 23 december 2020

På redaktionen kommer vi nu att gå ner i varv till omkring den 4 januari för att fira jul och ladda batterierna inför ett ännu mer dramatiskt 2021 som väntar bakom hörnet.

Vi vill framför allt rikta ett hjärtligt tack till alla våra läsare för allt stöd till tidningen under året med gåvor, intressanta tips och hjälp med att sprida artiklar på olika sätt. Även om vi inte hinner återkoppla till var och en av Er ska ni veta att detta varit helt avgörande för att Morgondagens Dagstidning är vad den kommit att bli idag och vad den kan komma att bli i framtiden.

Ännu har vi bara börjat. Vi har stora ambitioner, men det enda vi tänker på är att varje dag – och varje år – försöka utvecklas och gå framåt. På flera viktiga områden anser vi också att vi lyckats göra det under det gångna året, och det råder inga tvivel om att 2020 definitivt varit ett nytt rekordår för tidningen på många sätt och vis. I dagens läge kan vi bland annat konstatera att vi, med rejäl marginal, kan stoltsera med att stadigt ha över 100 000 unika läsare varje månad och över 400 000 lästa artiklar.
Det vore en underdrift att säga att 2020 varit ett händelserikt år och att vi går mot allt mer utmanande tider. På redaktionen känner vi konstant att vi bara hinner bevaka en bråkdel av alla dramatiska skeenden i Sverige och omvärlden. Men, när Benjamin Syrsa och hans vänner snart är här, så är det faktiskt dags att logga ut, och, om man har den möjligheten, att så gott det går vända sin uppmärksamhet till vänner och familj för att fira jul enligt vår tusenåriga tradition.

För den som vill ha något intressant att ta del av till glöggen över jul och nyår tills vi kommer tillbaka till en mer normal bevakning en bit in på det nya året, har vi laddat med ny julläsning varje morgon. En del uppslag är riktigt tunga och djupdyker långt bak i historien och in i bedrägeriet som omgärdat coronakrisen, medan andra är lite mer lättsamma och husliga.

Glöm för all del heller inte bort att ta del av vårt unika och stora arkiv med över 8000 artiklar. Artikeln om Event 201, coronatesterna eller Cyber Polygon är några heta tips på spännande och viktigt läsgodis bara för att nämna ett litet urval. Nyttja sökrutan för att hitta sådant som särskilt intresserar.

Från oss alla, till Er alla, önskas en fridsam God Jul och ett Gott Nytt År!

 

NyD-redaktionen


 


Liknande artiklar: