Nu är julen här på Nya Dagbladet

publicerad 22 december 2023
- av Redaktionen

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Nya Dagbladets redaktion kommer nu att varva ned fram till omkring 3 januari för att fira jul och ladda batterierna. En och annan nyhet lär det fortfarande bli, men framförallt har vi förberett ordentligt med julgodis och smällkarameller från vårt digra arkiv för er läsare att ta del av.

Vi vill passa på att rikta ett hjärtligt tack till alla våra läsare för allt ovärderligt stöd till tidningen under året med generösa gåvor, hjälp med att sprida artiklar och annat stöd till redaktionen.

I natt klockan 04.27 svensk tid vände solen på himlen från sin lägsta punkt, ett ögonblick som sedan urminnes tider setts som heligt och egentligen också är juletidens självklara mittpunkt. För oss som lever idag är det nu dags att vända oss inåt och, för de som har den möjligheten, tillfälligt logga ut och så gott det går och vända vår uppmärksamhet till kära vänner och familj för att fira jul enligt tusenårig tradition.

Den 2 januari är vi tillbaka igen med en normal bevakning, men det kommer att finnas rikligt med läsning att ta del av till glöggen även över jul och nyår. Det blir en del “gamla godingar” från Nya Dagbladets arkiv – både allvarligt och lättsamt, och förstås något litet extra filmtips …

Glöm för all del inte att nyttja sökrutan för att ta del av vårt unika arkiv – som i nuläget har över 13000 artiklar.

Med det sagt vill vi önska en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År från alla oss på redaktionen!

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!