Nya Dagbladet går starkt framåt - mycket tack vare ert stöd!

Ett stort tack till er som stödjer oss!

Publicerad 19 december 2016, uppdaterad kl. 22:14

Vi på Nya Dagbladet vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till de läsare och lyssnare som har stöttat oss genom att donera pengar, såväl specifikt till insamlingskampanjen som i övrigt.

Även om vi inte nådde upp till det uppsatta målet så kommer de insamlade medlen att användas till att bygga en redaktionslokal som vi kommer att ha stor nytta av när det gäller att effektivisera och förbättra vårt arbete.

Nya Dagbladet är på många sätt en unik tidning och vi tror och hoppas att vi har potential att bli en kraft att räkna med när det kommer till att granska makthavarna och rapportera om relevanta skeenden ur ett sakligt men kritiskt och antiglobalistiskt perspektiv.

Vår verksamhet vore inte möjlig utan ert stöd, och därför vill vi återigen passa på och tacka de sympatisörer som har donerat pengar så att vi kan bli ännu bättre!

Vi vill sist rikta ett särskilt tack till er som donerat den senaste tiden:

Ulrica
Fallout
Niclas
Henrik
Christoffer
Björn
Joacim
Carl
Ludvig
Johan

 


/Chefredaktörn och övriga medarbetare

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andras åsikter. Du är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver. Du måste ha en godkänd kommentar för att kunna kommentera fritt. Du har rätt att vara anonym. Läs våra fullständiga regler här

Mer nyheter

Tipsa oss!

Missa inga nyheter!

Prenumerera på Nya Dagbladets nyhetsbrev!

Följ Sveriges nya framtidsmedia med nyheter, analyser, debatt och unika reportage! Få de viktigaste nyheterna i din mejl. Du kan när som helst avanmäla dig från nyhetsbrevet.

Send this to a friend