Redaktionellt

Ett stort tack till er som stödjer oss!

Nya Dagbladet går starkt framåt - mycket tack vare ert stöd!

Vi på Nya Dagbladet vill ta tillfället i akt att rikta ett stort tack till de läsare och lyssnare som har stöttat oss genom att donera pengar, såväl specifikt till insamlingskampanjen som i övrigt.

Även om vi inte nådde upp till det uppsatta målet så kommer de insamlade medlen att användas till att bygga en redaktionslokal som vi kommer att ha stor nytta av när det gäller att effektivisera och förbättra vårt arbete.

Nya Dagbladet är på många sätt en unik tidning och vi tror och hoppas att vi har potential att bli en kraft att räkna med när det kommer till att granska makthavarna och rapportera om relevanta skeenden ur ett sakligt men kritiskt och antiglobalistiskt perspektiv.

Vår verksamhet vore inte möjlig utan ert stöd, och därför vill vi återigen passa på och tacka de sympatisörer som har donerat pengar så att vi kan bli ännu bättre!

Vi vill sist rikta ett särskilt tack till er som donerat den senaste tiden:

Ulrica
Fallout
Niclas
Henrik
Christoffer
Björn
Joacim
Carl
Ludvig
Johan

 


/Chefredaktörn och övriga medarbetare

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!