Så tystas vaccinskadade av cancelkulturen

publicerad 19 maj 2023
- av Redaktionen

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


11 280 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


I Folkets radios avsnitt nya avsnitt talar Per Shapiro med bland andra immunologen Ann-Cathrin Engwall om den rådande ensidiga diskursen och strypta debatten kring vaccinskador.

Journalistik brukar i grunden kännetecknas exempelvis av att alla sidor får höras, samtidigt som det inom vetenskap alltid varit viktigt att hålla en öppen diskussion. Under senare år har dock den opartiskhet som tidigare varit grundläggande dött ut. Detta har blivit tydligt i bland annat frågor som relaterat till coronapolitiken, där diskussioner kring covidvaccin eller biverkningar varit kraftigt beskurna.

I avsnittet hörs immunologen Ann-Cathrin Engwall vittna om den så kallade cancelkulturens påverkan på forskningen. Även medborgaren Anette Holmgren, som sett flera närstående dö av misstänkta covidvaccinbiverkningar, talar om det bisarra svar hon fick av SVT när hon frågade varför de rapporterar så ensidigt om frågan. Dan Larhammar, professor i molekylär cellbiologi, ordförande för Kungliga Vetenskapsakademin, samt Linda, som drabbats av svåra biverkningar efter covidvaccin, hörs också i programmet.

 

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!