Den plötsliga kollapsen av idrottare

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 16 mars 2024

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Folkets Radio ser närmare på de fysiska kollapser och tragedier som drabbat åtskilliga idrottare sedan utrullningen av covidvaccinen. I programmet talar man med bland andra Nicklas ”Nick” Söderblom som arbetat som personlig tränare och själv drabbats av en plötslig hjärtinfarkt.

De senaste åren har det skett en stor rapportering kring toppidrottare som plötsligt faller ihop under både matcher och träningar. Detta sker ofta på grund av plötsliga hjärtproblem som även vid tillfällen haft dödlig utgång.

Det som man sällan nämns i den breda rapporteringen är att detta fenomen började ske allt oftare i samband med och efter man började distribuera de nödgodkända covidvaccinen världen över. Dessa har bland annat kopplats samman med en ökad risk för hjärtmuskelinflammation och blodproppar, särskilt hos unga män.

 

 

Folkets Radios Per Shapiro talar här med Nicklas ”Nick” Söderblom, som bland annat varit personlig tränare åt Hollywoodstjärnor som Pierce Brosnan och Cindy Crawford. I hela hans liv har han haft hälsa och träning i fokus, med bakgrund i att hans far drabbades av en hjärntumör när Söderblom endast var 17 år gammal. Sedan dess har han tagit sin hälsa på största allvar. Han drabbades plötsligt själv av en hjärtinfarkt efter att ha tagit två injektioner av covidvaccin. I intervjun berättar han om sorgen över hur hans liv slagits i spillror samt om frustrationen över att det står en elefant mitt i vardagsrummet som de flesta journalister och läkare verkar blunda för.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!