Carl-Philip och Sofia har fått en till son

Publicerad 31 augusti 2017
  Carl-Philip och Sofia har nu fått sitt andra barn

  Prinsessan Sofia nedkom med en son under torsdagsförmiddagen. Detta är det andra barnet som prinsessan Sofia och prins Carl-Philip fått.

  Prins Carl-Philip och prinsessan Sofias son nedkom klockan 11.24 på torsdagen på Danderyds sjukhus. Pojken väger 3 400 gram och är 49 centimeter lång, lika lång som sin storebror prins Alexander.

  – Mamma och lilla det lilla barnet mår såklart jättebra, och jag tror Alexander blir jätteglad över att ha fått en lillebror, sade prins Carl-Philip framför ett samlat pressuppbåd vid Danderyds sjukhus under torsdagen.

  Den nyfödde sonen är prins Carl-Philip och prinsessan Sofias andra barn. I april ifjol fick man prins Alexander. Namnet på den nyfödde sonen kommer tidigast att offentliggöras på måndag.


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!