Här exponerar Hollywood-eliten sina barn som transvestiter

Kulturrevolutionen i Väst

En allt starkare obscen trend inom den amerikanska Hollywood-eliten går ut på att exponera sina barn som "könsöverskridande" och att normalisera direkt könsmanipulation av barn - framförallt sina egna - inför allmänheten.

publicerad 9 juli 2022
- av Isac Boman
En rad Hollywood-kändisar uppvisar systematiskt sina söner som transvestiter med klänningar, smink - ofta med starkt sexuella anspelningar.

En särskilt utbredd trend bland kändisar i Hollywood är att uppmuntra sina söner att identifiera sig som flickor och även uppfostra och visa upp dem offentligt som det motsatta könet. Föräldrarna sprider sedan bilder på barnen via sociala medier.

OBS! Läsare varnas för mycket stötande bilder.

Det är det medborgarjournalistiska initiativet Vigilant Citizen som riktat strålkastarljuset åt Hollywood-elitens chockerande förhållningssätt till sina barn som i praktiken ofta används som levande PR-rekvisita på evenemang, kändisfester och sociala medier.

Även om det beteendet redan är exploaterande i sin egen rätt, har en annan nivå av konstigheter dykt upp i Hollywood under de senaste åren: små pojkar som går runt i klänningar. Och några är så unga som TVÅ år gamla. Och många av dem bär kläder som är konstigt avslöjande och sexualiserade. Det har blivit något av en “trend” bland Hollywood-eliten, en fashionabel sak att göra. Naturligtvis överöser massmedia oundvikligen dessa föräldrar med beröm för att de låter sina barn uttrycka sig”, konstaterar man.

Man frågar sig vidare huruvida trenden i själva verket bör betecknas som gromning eller rentav som en subversiv form av barnmisshandel.

Ett av många exempel på hur kändisföräldrar klär sina mycket små söner som flickor är Megan Fox – skådespelerskan som tidigare erkänt att hon och hennes partner “Machinegun” Kelly brukar dricka varandras blod. Fox uppger att hon har uppfostrat sin son Noah som flicka sedan han var två år gammal.

Noah, till vänster iklädd t-shirt med texten “Strong Girls” och till höger i klänning. Foto: faksimil/Instagram

Ett annat exempel är basketstjärnan Dwayne Wades son Zaya Wade som enligt fadern redan vid tre års ålder beslutade att han var transsexuell och som sedan dess lyfts fram som en förebild bland hbtq-aktivister och av vänsterliberala medier. Zaya har på grund av sitt ”könsbyte” även hyllats av Michelle Obama och fått flera lukrativa modellkontrakt.

Zaya Wade. Foto: Faksimil/Instagram

Skådespelerskan Charlize Therons adoptivson Jackson är ytterligare ett exempel på barn som exploateras från tidig ålder och har burit klänning sedan han var fem år gammal. Enligt Theron var sonen tre år gammal när han bestämde sig för att han i själva verket var en flicka – någonting som modern uppmuntrade.

Charlize Theron med adoptivsonen Jackson. Foto: faksimil/Instagram

Världsstjärnan Madonna är inte sämre och har poserat inför fotografer med sin 16-årige adoptivson David Banda iklädd en cheerleader-dräkt, djävulshorn och läderhalsband. Han har även följt med sin mor in på gaybarer när han bara var 13 år gammal.

Madonna med adoptivsonen David Banda.

Skådespelarna Liev Schreiber och Naomi Watt har också profilerat sig inom trenden med sonen Kai, som bland annat åtta år gammal paraderats runt på event iklädd strumpbyxor som den kvinnliga och sexualiserade seriefiguren Harley Quinn.

Liev Schreiber med sonen Kai, då åtta år. Foto: Faksimil/Instagram

På andra bilder som föräldrarna spridit syns Kai som prinsessa och på Schreibers omslagsbild på Twitter syns hans två söner sminkade pussa varandra på munnen. Andra bilder har också publicerats där Schreiber själv tungkysser sin son och i en intervju med Ellen DeGeneres bekräftar han att han och sönerna också brukar bada tillsammans och ”dansa” tillsammans med sina penisar.

Schreibers Twitterprofil, med hans söner som pussar varandra där de beskrivs av honom som “chockerande attraktiva”.

13 år efter Kais födelse fortsätter föräldrarna att publicera gränslösa bilder på honom, bland annat ett fotografi med stark sexuell anspelning där han med örhängen och ett tunt linne liggande på mage tittar upp mot kameran.

Vilken typ av människa skulle faktiskt uppskatta denna typ av bild? Det är nästan som om de vill attrahera fel typ av uppmärksamhet till den här tonåringen”, kommenterar Vigilant Citizen.

Kai har också fotograferats på tv-premiärer iklädd en kort rosa klänning och även högklackat i andra sammanhang – någonting som väckt stor förtjusning i vänsterliberala amerikanska medier.

Några av de bilder som föräldrarna sprider på sonen Kai. Foto: Faksimil/Instagram

Om de här bilderna fick dig att må illa så är jag ledsen, men den där obehagliga magkänslan du upplever nu beror på att din kropp säger till dig att du bevittnar något som är djupt fel och onaturligt, och allt detta sker med avsikt”, menar Vigilant Citizen.

Naomi Watt fotas med sonen Kai som “suger av” ett sparkcykelstyre. (faksimil/Instagram)

Vigilant Citizen har under en längre tid granskat vad man bedömer är en medveten ambition att sudda ut könen där man framförallt försöker få pojkar att identifiera sig som flickor och sedan göra dessa till förebilder för andra unga.

Snarast, för man fram, handlar det om ett systematiskt agerande där småbarn pressas till att göra livsavgörande beslut som könsbyten samtidigt som man lyfter fram användandet av droger och läkemedel som hormonblockerare. Samma agenda, menar Vigilant Citizen, tar sig uttryck i grundskolan eftersom de främst drivande är mycket väl medvetna om att indoktrinering måste påbörjas redan vid tidig ålder för att permanent påverka psyket hos barnet. Hollywood, pekar man på, går i bräschen för denna extrema strömning.

Hollywood är ännu en del av den agendan. Även om branschen är baserad på fantasier så dras riktiga barn in i denna röra. När man kombinerar denna agenda med Hollywoods beryktade besatthet av att jaga barn, får vi små pojkar som går runt i klänningar och där massmedia överöser alla med beröm.”, konstaterar man.

Vigilant Citizen ifrågasätter huruvida så små barn själva verkligen bör eller ens kan ha någon egen agens i frågor som att inleda könsbearbetande processer och menar att trenden av allt att döma skäligen bör betecknas som barnmisshandel.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!