Hollywoodstjärnan: ”Vi dricker varandras blod”

Kulturrevolutionen i Väst

publicerad 3 maj 2022
- av Redaktionen
Megan Fox och Machine Gun Kelly.

Delar av kändiseliten i Hollywood har länge anklagats för att ägna sig åt ockultism och sataniskt präglade riter. Skådespelerskan Megan Fox berättar att hon och fästmannen George “Machine Gun” Kelly ofta arrangerar ockulta ritualer där man bland annat dricker varandras blod.

I en intervju med Glamour försöker Transformers-stjärnan avdramatisera bloddrickandet och menar att det bara handlar om ”ett par droppar” som konsumeras av ”rituella skäl.”

– Jag antar att ”drack varandras blod” kan vilseleda människor eller få dem att föreställa sig oss med bägare som i Game of Thrones där vi dricker varandras blod… Det är bara några få droppar, men ja, vi konsumerar varandras blod då och då – enbart av rituella skäl.

Hon menar vidare att blodet dricks ”av en anledning” under kontrollerade former men tillägger att pojkvännen och artisten Machine Gun Kelly samtidigt tenderar att vilja gå betydligt längre i ritualerna.

– Han är mycket mer impulsiv, hektisk och kaotisk – han är villig att skära upp sin bröstkorg med krossat glas och säga “Ta min själ. Låt mig blöda på dig“, fortsätter hon och berättar vidare att liknande händelser har inträffat ”många gånger”.

Många pekar på att Megan Fox öppenhjärtiga bekännelse ligger i linje med de anklagelser om sataniska riter inom Hollywoodsfären som florerat i många år.

Uttalandena har också fått medicinska experter och läkare att varna allmänheten för att följa i Hollywood-parets fotspår och nämner bland annat att bloddrickande kan leda till virusinfektioner och andra sjukdomar.

– Det är absolut inte säkert att dricka någon annans blod, konstaterar Shikha Jain i Glamour.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!