Coronarepressionen

Medicinsk apartheidpolitik blir verklighet i Danmark

publicerad 4 maj 2021
Danmarks statsminister Mette Frederiksen.

Danmark blir nu först i Norden med att implementera medicinsk apartheid och bekräftar nu att de som inte låter sig injiceras med något av covidvaccinerna ska vägras tillträde till musiklokaler, teatrar och biografer. De får heller inte äta på restauranger, träna på gym eller ägna sig åt någon inomhusidrott.

I dansk och svensk media beskrivs den totalitära apartheidpolitiken orwellskt som att det danska samhället åter ”öppnar upp”, men i praktiken har folketinget beslutat att från och med nu villkora landets tidigare grundlagsskyddade fri- och rättigheter med de digitala pass som ska tilldelas personer som lyder statens medicinska påbud.

Det handlar bland annat om att musiklokaler, gym, teatrar och biografer förvisso ”öppnar upp” – men bara för de danska medborgare som kan visa upp sina ”vaccinationspass” – övriga ska även i fortsättningen utestängas från samhällslivet. Även av den som vill sitta och äta på restaurang inomhus kommer det kontroversiella covidpasset också att avkrävas och samma sak gäller för inomhusidrott och gymlokaler.
För festivaler och större kultur- och idrottsevenemang kommer upp till…


 


Liknande artiklar: