IT/Övervakning

David Icke avstängd från Facebook

Facebook har stängt ner författaren David Ickes Facebooksida, som hade över 700 000 följare.

Det var på lördagen som David Ickes Facebooksida stängdes ner och avpublicerades från Facebook. David Icke har kommenterat händelsen via sin hemsida.

Facebook påstår att denna nedstängning beror på att vi har brutit mot ett eller flera av punkterna i deras användaravtal. Vi kan dock inte se vilka punkter som vi påstås ha brutit emot. Vi har överklagat beslutet och kommer att hålla er uppdaterade kring vad som händer, säger David Icke.

David Icke har varit verksam i över 25 år som författare och föredragshållare. Hans böcker, som ofta har ett genomgående esoteriskt tema, handlar bland annat om hur den nya världsordningen förslavar mänskligheten. Tidigare var han språkrör för Storbritanniens motsvarighet till Miljöpartiet, Green Party, och sportjournalist för BBC.

Liknande artiklar

Facebooks nya högtalare utrustad med övervakningsk... Facebook har tagit fram en högtalarprodukt i stil med Amazon Alexa. Men Facebooks högtalare kommer att inskränka din int...
Facebook kan tvingas böta 15 miljarder efter datal... Facebook riskerar att få böta nästan 15 miljarder kronor för förra veckans dataläcka som berörde 50 miljoner Facebookkon...
Användarkonton till 50 miljoner Facebookanvändare ... Facebook har nu tvingats gå ut med att upp till 50 miljoner användares privata information kan ha läckt ut, rapporterar ...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!