Inrikes

Våldsam kväll och natt i Malmö

Lördagskvällen och natten i Malmö var mycket våldsam. En sprängd bil, två skjutna tonåringar varav en med dödlig utgång och ett mordförsök utomhus ägde rum.

Strax innan 21-tiden exploderade en bil på Edward Lindahlsgatan i Hästhagen. Totalt skadades två fordon och en port till en trappuppgång, men inga personer ska ha skadats.
Några minuter senare sker en skottlossning vid en restaurang vid Möllevångstorget. Två tonåringar sköts – varav en avled senare på sjukhus och den andre har livshotande skador. Polisen uppger att den döde är en pojke i 15-årsåldern.

Runt 00:45-tiden larmades polisen till en busshållplats i Persborg, där förbipasserande har sett en kvinna misshandlats. På plats anträffas en kvinna i 25-årsåldern med svåra skador. Kvinnan förs med ambulans till sjukhus.

Senare under natten grips en man i 20-årsåldern, misstänkt för mordförsök. Mannen blir sedermera anhållen.

 

Källa: polisen.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Malmö