Inrikes

Utomeuropeiska migranter direktflygs till norra Sverige

Sverige har genom EU:s omfördelningsprogram nu börjat ta emot en kvot på ytterligare omkring 3000 migranter. Nu har det första flyget landat i Luleå.

Trots att belastningen på mottagningssystemet fortsatt är mycket högt och bostadspriserna och bostadsbristen skenar får nu Sverige ta emot den kvot av migranter som tilldelats genom EU:s omfördelningsprogram.

Dessa kommer att flygas med direktflyg ifrån Italien och Grekland, bland annat till Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland/Härjedalen.

Swebbtv har gjort ett webbtv-inslag baserat på ett kort inslag som sändes i SVT Norrbottens regionala sändning och aldrig visades på riksnyheterna.

Liknande artiklar

Våg av självmordshot bland asylsökare i Finland Då Finland inte med öppna armar släpper in alla asylsökare som kommer till gränsen försöker allt fler asylsökare hota me...
Norge ska DNA-testa anhöriginvandrare Norges nya regering meddelade nyligen att man kommer genomföra en rad olika reformer. Bland annat DNA-testning av anhöri...
Tysk studie visar på samband mellan invandring och... En ny tysk studie visar att det finns ett samband mellan invandring och ökad brottslighet, rapporterar internationella m...

 

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!