“Sverige har fått en importerad överklass”

Varför får invandrare förtur i bostadskön, skattesubventionerade arbeten på den öppna arbetsmarknaden med mera, medan resurserna till de egna medborgarna som kommer i andra hand ständigt begränsas?, undrar Josef Csiba i sin insändare.

publicerad 29 november 2018

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


19 730 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Förtur i bostadskön, speciellt i storstäderna, flygresor betalda av Migrationsverket, förbetalda betalkort för resor inom hela EU utan giltiga resedokument, (betalkort utfärdade av UNHCR finansierade av den amerikanska miljarderen G. Soros) subventionerade arbeten på den öppna arbetsmarknaden, immunitet inför vissa lagar (läs min inlägg ”Lagen om hets mot folkgrupp”), frikostiga bidrag från stat och kommun till deras samfund och föreningar osv. Listan kan göras lång, men är helt onödig för vet vi alla  att det handlar om våra muslimska gäster och våra framtida medborgare i det nya Sverige.

Antalet muslimska invandrare från Mellanöstern och Nordafrika utan giltiga flyktingskäl ökar oavbrutet. Migrationsverket bara hitintills i år har beviljat 106.995 uppehållstillstånd. Cirka femton procent av alla uppehållstillstånd beviljades på grund av skyddsbehov. I övrigt nästan uteslutande handlar det om nya grupper invandrare eller om anhöriginvandring till personer som redan befinner sig i Sverige med eller utan uppehållstillstånd, till exempel de så kallade ”afghanska barn” och liknande ärenden.

Våra politiker med statsminister Stefan Löfven i spetsen försöker ideligen inbilla oss att den oändliga ström av invandrare som Sverige dagligen tar emot, är flyktingar, vilka flyr för sina liv från krigsområden i Mellanöstern och Nordafrika, samtidigt som Migrationsverkets egen rapport avfärdar helt den beskrivningen.

Stefan Löfven har även offentligt försvarat den okontrollerade massinvandringen som har drabbat Sverige under de senaste åren med motivering att det handlar om högutbildade människor, vilka Sverige är i stort behov av, exempelvis läkare, ingenjörer, sjuksköterskor osv (SVT 9 april 2017). Men nu med facit i hand verkar hela den historien föga trovärdig, för trots att det råder stor brist just på dessa yrken, går minst hälften av alla dessa invandrare (så kallade läkare och ingenjörer) utan arbete efter fem år i Sverige (enligt uppgift från SVT).

En del av förklaringen i stället kan vara att utbildningsnivån för invandrare från dessa muslimska länder, är väldigt låg. Exempelvis är den genomsnittliga utbildningsnivån för invandrare från Afghanistan 3,6 utbildningsår och för en invandrare från Syrien 5,1 år (Ekonomifakta 2016). Statistiken blir inte mycket bättre av att vår statsminister benämner dessa personer för akademiker.

Varför försöker då våra politiker medvetet lura oss och förneka det redan märkbara islamiseringen av Sverige som  en naturlig följd av den okontrollerade invandringen från muslimska länder, och på samma gång försvara den omtvistade diskrimineringen av övriga medborgare, vilket vi upplever dagligen, till exempel då våra ungdomar måste avstå från sina platser i bostadskön till förmån till någon nyinkommen invandrare från Afghanistan? Eller våra pensionärer vilka får vänta några år extra för ett eget boende i något pensionärshem för att byggandet av bostäder för invandrare från till exempel Syrien prioriteras i stället för pensionärsbostäder?

Jag är rädd för att vi aldrig får ett tillfredsställande svar på dessa frågor, för våra politiker är idag helt upptagna med att tävla om, vem ska bli Sveriges nya statsminister som kan leda landet ännu mer åt vänster, med ännu större antal invandrare från exotiska länder, ännu fler moskéer, böneutrop och så småningom muslimska skolor även för våra egna barn.

Och när vi har kommit så långt, varför inte också sharialagar då majoriteten av invånarna ändå är redan muslimer?

 

 

Josef Csiba

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!