Riksdagsvalet 2018

Riksdagsledamoten Jeff Ahl går över till AfS

Jeff Ahl, riksdagsledamot

Den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Jeff Ahl meddelade vid en presskonferens på tisdagsförmiddagen att han går med i Alternativ för Sverige (AfS).

Det nystartade partiet Alternativ för Sverige har redan fått nära två procent av svenskarna att vilja rösta på dem. Man har dessutom fått den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Olle Felten att lämna sitt parti för att gå med i AfS.
Klockan 11 på tisdagen meddelade den 31-årige riksdagsledamoten Jeff Ahl vid en presskonferens i riksdagen att han lämnar Sverigedemokraterna för att gå med i Alternativ för Sverige.

Jeff Ahl säger bland annat att SD:s Natovänliga hållning var ett av skälen till att han valde att lämna SD för AfS.

– Invandringen är inte det enda problemet med globalismen, säger Jeff Ahl i AfS livesänding från riksdagen och tar upp Nato och EU som exempel på globalistiska institutioner. Han är även starkt kritisk till att SD, enligt honom, svikit flera vallöften.

Jeff Ahl blir nu politisk vilde i riksdagen, likt Olle Felten, fram till höstens riksdagsval. Han kandiderar till riksdagen för Alternativ för Sverige i höstens val.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!