Riksdagsvalet 2018

Alternativ för Sverige får nästan två procent i senaste Yougov

Det nystartade nationalistiska partiet Alternativ för Sverige (AfS) har redan fått nära två procent av svenskarna att vilja rösta på dem, enligt den senaste Yougov-undersökningen.

Det var den 5 mars i år som Alternativ för Sverige officiellt lanserades. I partistyrelsen finns flera forna Sverigedemokrater och partiledare är den förre SDU-ordföranden Gustav Kasselstrand.
Tidningen Metro publicerade under söndagen Yougovs senaste opinionsundersökning, vilken visar att nästan två procent av svenskarna skulle rösta på AfS om det vore val idag.

– Trots att det bara är två veckor sedan vi lanserades har vi redan börjat göra avtryck i opinionsundersökningar. Det visar att det finns ett stort behov av ett parti som Alternativ för Sverige, som säger vad folk tänker, säger Gustav Kasselstrand, partiledare för AfS, i ett pressmeddelande.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!