Sprängdåden i Malmö

Ny explosion i Malmö – tredje på ett dygn

Ännu en explosion har inträffat under natten mot lördagen i Malmö i anslutning till ett trapphus i bostadsområdet Almgården.

– Själva porten eller ingången är totalskadad och det är rätt så stora skador på fastigheten och även på intilliggande hus där fönsterrutor har gått sönder, säger vakthavande befäl Peter Martin till TT.
Polisen har spärrat av området i väntan på en teknisk undersökning och har under natten pratat med grannar i området. Ingen person uppges ha skadats i samband med explosionen. Det nationella bombskyddet är på väg till platsen.

Endast några timmar tidigare inträffade en annan detonation på Drottningtorget i centrala Malmö. Även under natten till fredagen inträffade en explosion i området Sofielund.

 

Källa: Sydsvenskan

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • explosion
  • Malmö