Folkpartist till attack mot alternativ media

Publicerad 13 september 2015
  Fredrik Malm. Foto: Jonas Ekströmer
  Fredrik Malm. Foto: Jonas Ekströmer
  Den folkpartistiske riksdagsledamoten Fredrik Malm går till attack mot alternativa nyhetssajter, vilka han menar sprider ”konspirationsteorier”. När riksdagsledamoten Jan Lindholm (MP) skickade ut ett massmejl med information om genetiskt modifierade organismer (GMO) hänvisade han bland annat till den alternativa nyhetssajten Newsvoice. En som reagerade på att Lindholm hänvisade till alternativ media var folkpartiets Fredrik Malm. – Det där är så kallade alternativsajter som sprider konspirationsteorier. Det är ju ingen som ser det som en seriös nyhetskälla, sade han till Aftonbladet. Fredrik Malm var tidigare Folkpartiets utrikespolitiska talesperson. Han har även jobbat som frilansande journalist på tidningen Expo och har suttit i styrelsen för Samfundet Sverige-Israel.


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!