Anettes son tog vaccinet – fick lungorna fulla av blodproppar

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 11 december 2021
- av Sofie Persson
Sonen fick bli övervakad på grund av hög risk för hjärtinfarkt.

När Anettes son tog emot sin andra dos av Pfizers covidvaccin gjorde han det för att andra var rädda, inte för att han själv var rädd. Några veckor senare låg han på sjukhuset strängt övervakad av vårdpersonal eftersom risken att han skulle få en hjärtinfarkt bedömdes som mycket hög på grund av ett flertal blodproppar. En läkare vågade, trots det tabubelagda i att uppmärksamma biverkningar av covidvacciner, säga att blodpropparna av allt att döma orsakats av vaccinet.

När Anettes 22-årige sons arm plötsligt svullnade upp åkte de in till akuten i Huddinge där de fick ett minst sagt barskt mottagande. Personalen ifrågasatte om han ens var sjuk och frågade om han inte bara ”tränat lite för mycket”, eftersom han är vältränad och allmänt hälsosam, berättar Anette i en video hon publicerat på Youtube.

Dock fick han till slut ändå undersökas och man kom fram till att armen var svullen på grund av en blodpropp. De skickade sedan tillbaka honom till väntrummet där han fick sitta och vänta hela natten, först morgonen därpå röntgades han. Läkaren som senare undersökte honom berättade att han aldrig sett en så stor blodpropp på en så ung människa.

Han sa att det tveklöst var på grund av att han vaccinerat sig, berättar Anette.

När sonen sedan undersöktes med ultraljud framkom att han hade en blodpropp även i nacken och denna bedömdes nödvändig att avlägsnas med operation. Därefter ville akuten skicka hem 22-åringen med morfin och blodförtunnande medel, som han själv skulle ta med spruta i väntan på operation, men Anette sade nej.

Jag ställde till en jävla scen så han fick stanna över natten.

Tvingades ligga blickstilla – för att inte få hjärtinfarkt

Det visade sig vara ett klokt agerande eftersom det, när han kort därpå återigen röntgades, framkom att även lungorna var fulla med proppar. Det var så illa att man fruktade att 22-åringen skulle få hjärtinfarkt och under natten tvingades han ligga blickstilla – om han rörde sig kunde det utlösa en hjärtinfarkt.

Tack och lov att han fick vara kvar, tänk om de hade skickat hem honom? Säger Anette med tårar i ögonen.

Anette berättar att när hon pratade med sonen om den natten hade han haft en enorm rädsla och ångest för att dö. Senare fick sonen byta sjukhus i väntan på att få en slang inopererad i nacken som skulle lösa upp proppen och han ska nu under omständigheterna må bra.

När Anette frågat sin son tidigare om varför han ville ta vaccinet svarade han att det inte var för att han var rädd för sjukdomen i sig, utan han gjorde det för andra som var rädda. Anette berättar också i en uppföljningsvideo om det absurda som nu sker när sonen måste äta blodförtunnande medicin. Sonens medicin kommer nämligen från samma läkemedelsföretag (Pfizer) som covidvaccinet som gjorde honom sjuk – ett bisarrt faktum som berörde både henne själv och hennes son.

Det läkemedelsföretags produkter som från början varit anledningen till att han blivit sjuk skall han nu tvingas ta för att inte återigen insjukna. När jag såg det mådde jag faktiskt illa.

Vidare ifrågasätter Anette varför man som ung och frisk ska behöva vaccinera sig.

Hur kan man gå ut offentligt och säga det? Varför ska de med ett bra immunförsvar vaccinera sig?

Hon uppmanar också andra att inte längre vara tysta och klargör att hon kommer att fortsätta berätta om det här.

Jag kommer inte att vara tyst längre, slår hon fast.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!