Skådespelaren Barry Duffield talar ut om sin vaccinskada

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 22 maj 2023
- av Markus Andersson
Duffield tar intravenös ozonbehandling för att motverka skadorna från Pfizers vaccin.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Skådespelaren, manusförfattaren och kroppsbyggaren Barry Duffield ger nu ett gripande vittnesmål om hur han skadats allvarligt efter att ha tagit andra dosen av Pfizers covid-vaccin.

Han uttrycker bland annat stark ånger över att han någonsin litade på Nya Zeelands premiärminister Jacinda Ardern och andra “auktoriteters” påståenden om att vaccinet var säkert och effektivt, och budskapet om att det var “allas skyldighet” att ta preparatet “för att hålla sina familjer och grannar säkra”.

Duffield, som bland annat medverkat i produktioner som Spartacus, och Shortland Street, var 2020 mycket vältränad och gick på gym sex dagar i veckan för att göra sig redo för kommande roller. Fysiken har alltid varit viktig för hans skådespelarroller och han var redan från början skeptisk till Nya Zeelands coronarestriktioner som innebar att det blev obligatoriskt att ta dessa injektioner om man ville flyga utomlands.

Eftersom det handlade om hans arbete och karriär valde han ändå att ta injektionerna och efter den första sprutan hände ingenting – han kunde fortsätta träna som vanligt och märkte inte av någonting särskilt.

Med spruta nummer två var det annorlunda och hans liv vändes upp och ner. Efter mindre än ett dygn kunde han inte längre stå som vanligt, hans ben började svullna upp av vätska och hans skinn började ”hänga över strumporna”.

Han berättar vidare att hans hud började klia, han började få huvudvärk och hjärtklappning och hans vänstra arm började konstant skaka. Dessutom drabbades han av hjärtmuskelinflammation där hjärtkammarens väggar förtjockades och han blev även djupt deprimerad och drabbades av mental ohälsa.

Allt detta inträffade mycket kort efter att Duffield fått sin andra dos av mRNA-preparatet, trots att han aldrig tidigare haft några större hälsoproblem.

Inom sjukvården möttes han dock av ovilja från läkarnas sida att koppla ihop hans symptom med injektionerna – istället hävdade de att det var en ren slump att han blev sjuk i samband med att han tog sin andra spruta.

Han berättar att läkarna istället lät honom genomgå en rad tester och undersökningar samt skrev ut diverse läkemedel för att ”bota” honom – men att vissa av dem bara gjorde så att han mådde sämre, särskilt mentalt, samtidigt som hans arm fortsatte skaka konstant.

Nobbar läkemedelsjättarnas piller

Vid ett tillfälle fick han en stark ångestattack efter att ha kommit ut från en MRT-undersökning och uppmärksammades då av en sjuksköterska som undrade om det var Parkinsons som orsakade hans tillstånd. När han förklarade att alla hans symptom uppenbarat sig efter den andra sprutan så tittade hon på honom och sade tyst att hon sett hundratals personer komma till sjukhuset med exakt samma symptom som Duffield.

I en intervju med Free NZ berättar han att ju högre doser han tog av den medicin han fick utskriven mot Parkinsons ju mer annorlunda började han känna sig, han blev mer frustrerad, aggressiv och deprimerad än tidigare och försökte till och med ta sitt liv – en episod han inte minns idag.

Numera tar han varken antidepressiva eller läkemedel mot sin påstådda Parkinsons – istället använder han sig av kinesiologi, ozonterapi och ivermektin för att må bättre. Han menar att dessa har hjälpt honom betydligt mer än läkemedelsjättarnas mediciner.

 

 

Idag använder Duffield sociala medier som ett verktyg för att nå ut till fler med sitt vittnesmål om hur han skadats av vaccinet, samt för att bedriva upplysningsarbete i syfte att få politiker och andra makthavare att erkänna och ta sitt ansvar för alla de medborgare de skadat med sina direktiv och riktlinjer.

Även när våra “konspirationsteorier” bevisats som fakta fortsätter vår regering som medhjälpare till läkemedelsjättarna, konstaterar Duffield.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!