Kritiserade coronavaccineringen

Sjuksköterskan tog covid-vaccinet – kollapsade i direktsändning

publicerad 19 december 2020
Tiffany Dover kollapsar framför tv-kamerorna.

Chefssjuksköterskan Tiffany Dover ställde upp för att injiceras med det nya vaccinet från Pfizer-BioNTech i en direktsändning i TV från ett sjukhus i Tennessee. Propagandaföreställningen slutade dock i katastrof när hon bara 17 minuter efter injektionen kollapsar inför tv-kamerorna.

Kanalen News Channel 9 var först med nyheten av den dramatiska incidenten som inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga, Tennessee. Bara en dryg kvart efter att hon tagit sprutan, just före Dover kollapsar, berättar hon att hennes ett sjukvårds-team är mycket glada över att ha erbjudits möjligheten att bli bland de första att ta vaccinet.

Hela min personal, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten…och mitt team är bland de första att få vaccinet…och jag vet att det verkligen är…förlåt, jag känner mig verkligen yr, uttrycker hon alltmer medtagen före hon kollapsar handlöst i armarna på annan personal som fångar upp henne.
 

Det hastigt framtagna Covid-19-vaccinet propageras intensivt fram av mainstreammedier och regeringsföreträdare världen över som därtill fortsätter att aktivt motarbeta kritik mot vaccineringen. Bilderna från incidenten tonas som förväntat ner i systemlojala medier och censureras aktivt på de stora sociala medierna.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!