Sjuksköterskan tog covid-vaccinet – kollapsade i direktsändning

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 19 december 2020
- av Isac Boman
Tiffany Dover kollapsar framför tv-kamerorna.

Chefssjuksköterskan Tiffany Dover ställde upp för att injiceras med det nya vaccinet från Pfizer-BioNTech i en direktsändning i TV från ett sjukhus i Tennessee. Propagandaföreställningen slutade dock i katastrof när hon bara 17 minuter efter injektionen kollapsar inför tv-kamerorna.

Kanalen News Channel 9 var först med nyheten av den dramatiska incidenten som inträffade i en tillfälligt uppsatt TV-studio i CHI Memorial Hospital i Chattanooga, Tennessee. Bara en dryg kvart efter att hon tagit sprutan, alldeles innan Dover kollapsar, berättar hon att hennes sjukvårds-team är mycket glada över att ha erbjudits möjligheten att bli bland de första att ta vaccinet.

Hela min personal, vi är glada att få vaccinet. Vi tillhör covid-enheten…och mitt team är bland de första att få vaccinet…och jag vet att det verkligen är…förlåt, jag känner mig verkligen yr, uttrycker hon alltmer medtagen innan hon kollapsar handlöst i armarna på personal som fångar upp henne.


Annonser:


 

Det hastigt framtagna Covid-19-vaccinet propageras det intensivt för av mainstreammedier och regeringsföreträdare världen över som därtill fortsätter att aktivt motarbeta kritik mot vaccineringen. Bilderna från incidenten tonas som förväntat ner i systemlojala medier och de censureras aktivt på de stora sociala medierna.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.