Kritiserade coronavaccineringen

Norska experterna bekräftar: Astra Zenecas vaccin bakom dödsfallen

publicerad 19 mars 2021
Överläkaren och professorn Pål Andre Holme har lett expertgruppen som bekräftar skadeverkningarnas koppling till vaccinet.

En expertgrupp under ledning av överläkaren och professorn Pål Andre Holme har snabbt kunnat konstatera att dödsfallen och skadeverkningarna som misstänks vara kopplade till Astra Zenecas faktiskt är det.
Vi har orsaken, och det är inget annat än vaccinet som kan förklara att man har fått den immunresponsen, slår Holme fast och understryker att inga tvivel råder om saken.

Expertgruppen på Rikshospitalet i Oslo har arbetat med att utreda de allvarliga blodproppar och samtidigt låga nivåer av blodplättar som förekommit hos tre sjukvårdare och ledde till att en av dessas död. Samtliga var under 50 år och Holme säger till den norska Schibsted-tidningen VG att orsaken står att finna i en kraftig immunrespons som gav upphov till skadeverkningarna. Man har delvis samverkat med en avdelning för avancerad trombocytimmunologi vid Universitetsjukhuset i Nord-Norge för att undersöka saken.

Vi har orsaken, och det är inget annat än vaccinet som kan förklara att man har fått den immunresponsen, slår Holme fast och understryker att inga tvivel råder om…

 


Liknande artiklar: