Molekylärbiolog: “Massvaccinationerna måste avbrytas nu”

Kritiserade covidvaccineringen

publicerad 6 maj 2021
- av Isac Boman
vaccin

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


I en offentlig kommentar vädjar nu molekylärbiologen och toxikologen Janci Chunn Lindsay den amerikanska folkhälsomyndigheten att omedelbart stoppa produktionen och distributionen av covidvaccin. Detta eftersom hon menar att de kontroversiella injektionerna kan leda till infertilitet, blodproppar och ett immunförsvar som dessutom inte kan hantera viruset.

Lindsay menar att folkhälsomyndigheten CDC måste förstå att covidvaccinen inte är säkra och under en konferens anordnad av myndigheten tog hon tillfället i akt och vädjade om att de omedelbart måste stoppas.

– Först och främst finns det goda skäl att tro att covidvaccinen korsreagerar med syncytin- och reproduktionsproteinerna i spermier, ägg och moderkakan, vilket leder till försämrad fertilitet och försämrade reproduktions- och graviditetsresultat, förklarar hon.

Hon hänvisar bland annat till virologen Bill Gallagher som pekat på varför en farlig korsreaktion är att vänta, men att man trots denna varning inte har kunnat göra studier som falsifierat teorin – även trots att en sådan studie skulle kunna genomföras på en enda dag av vaccintillverkarna.

– Vi kan helt enkelt inte sätta dessa vaccin i våra barn som har 0,002 procent risk att dö av covid-19 om de infekteras eller fler av befolkningen i fertil ålder utan att genomgående undersöka frågan.

Chunn Lindsay menar att massvaccinationerna riskerar att sterilisera en hel generation människor och att de långsiktiga hälsoeffekterna på populationen är högst oklara.

Vidare menar hon att vaccinen orsakar blödningsrubbningar – alltså att blodet inte koagulerar som det ska och dessa hälsovådliga effekter inte är isolerade till en enda vaccintillverkare eller en specifik åldersgrupp.

– Vi ser koaguleringsdödsfall hos hälsosamma unga vuxna utan tidigare sjukdomar, konstaterar hon och pekar på att det handlar om hundratals inrapporterade fall.

Molekylärbiologen anser även att det är belagt bland annat genom studier på möss att injektionen av vaccinet leder till blodproppar och andra mycket farliga effekter på blodplättarna som kroppen inte kan åtgärda på egen hand.

Innan hon blev avbruten försökte hon också lyfta fram hur vaccinen påverkar immunförsvaret negativt och förtydligar för läkaren Jennifer Margulis att det finns tydliga bevis för att massvaccinationerna driver på en utveckling av mer dödliga virusmutationer som drabbar en yngre befolkning och orsakar fler dödsfall än vad som hade skett utan några vaccin överhuvudtaget.

– Vi har nu tillräckligt med bevis för att se en tydlig korrelation mellan coronadödsfall och vaccinkampanjerna. Detta är inte en slump. Det är en olycklig oavsiktlig effekt av vaccinen. Vi får helt enkelt inte blunda för det här och låtsas som att det inte händer. Vi måste stoppa all administration av covid-vaccinet omedelbart innan vi skapar en verklig pandemi.

Stephanie Seneff vid universitet MIT som är doktor och expert i proteinsynteser menar att Lindsays hypotes är korrekt och medger att hon delar dessa farhågor.

Potentialen för blodproppssjukdomar och potentialen för sterilisering är bara en del av historien. Det finns andra potentiella långsida effekter av vaccinen exempelvis autoimmuna sjukdomar och försämrat immunförsvar”, konstaterar hon och menar också att massvaccinationerna riskerar att accelerera virusmutationerna och göra så antikropparna som fåtts via vaccinen inte längre är effektiva mot de nya varianterna.

Precis som Lindsay anser Seneff att vi omedelbart måste bromsa massvaccinationskampanjerna eftersom de annars kan få ”fruktansvärda och oåterkalleliga effekter på ett stort antal människor”:

 

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!